Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Λογοκρισία σε μερικούς Μπλόγκερς!


Παρόλο που σε όλα τα ελεύθερα καθεστώτα έχει γίνει κοινώς αποδεκτή η «Χυδαιότητα» από τη «Φίμωση» των ΜΜΕ, μερικοί Άνθρωποι που έχουν προσωπικές διαφορές και απωθημένα κάνουν κατάχρηση της συγκεκριμένης αρχής και χρησιμοποιούν την ελευθερία του λόγου για να συκοφαντήσουν και να σπιλώσουν ονόματα Ατόμων και Εταιρειών. Βέβαια, οι αναφορές των σκανδάλων και της απάτης που αποκαλύπτονται από τους Μπλόγκερς είναι συχνά τόσο πρωτοφανείς, που πολλά άτομα δυσκολεύονται να τις πιστέψουν. Δυστυχώς, το μόνο μέσο που έχει απομείνει για να προστατεύσει τον απροστάτευτο Πολίτη είναι η άπλετη Ελευθερία του Λόγου και η Δημοσιότητα. Το θέμα είναι τεράστιο και φυσικά δεν μπορούμε να το αναλύσουμε σε λίγες γραμμές.

Μέσα στον ωκεανό αυτό της πληροφόρησης και της παραπληροφόρησης το I.D. προσπαθεί να περιορίσει τις αδικίες, από όπου και αν προέρχονται. Έτσι, κείμενα που κατηγορούν πρόσωπα και εταιρείες θα λογοκρίνονται και δε θα δημοσιεύονται. Η Δίωξη, Αποκάλυψη και Τιμωρία των Παρανομούντων είναι δουλειά άλλων.

Λυπούμαστε που αρκετές φορές μέχρι στιγμής αναγκαστήκαμε να στεναχωρήσουμε μερικούς φίλους, αλλά προέχει η αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση του Ιερού Κλάδου της Ασφάλισης. Το ιστορικό μας των 30 χρόνων δεν μπορεί να θυσιαστεί για οποιονδήποτε πελάτη, παρόλο που αρκετές φορές αναγκαστήκαμε να χειριζόμαστε διπλωματικά ορισμένες αρνητικές καταστάσεις, γιατί, δυστυχώς, η Λειτουργία μας εξαρτάται από αυτές. Προσπαθούμε να διατηρούμε τις απαραίτητες λεπτές ισορροπίες, όσο είναι δυνατό αυτό να γίνει. Η Αγορά των Ασφαλειών είναι τόσο διαβρωμένη, που θα χρειαστούν πολλά χρόνια ακόμα για να καθαρίσει σε κάποιο επιτρεπτό βαθμό. Όσο οι Ελληνικές Κυβερνήσεις επιμένουν να Λειτουργούν με τον τρόπο που Λειτουργούν, τελείως Ανεξέλεγκτα, Αναξιοκρατικά και κάτω από το καθεστώς της Κομματικοποίησης της Διακυβέρνησης της χώρας, τόσο η κατάσταση θα παραμείνει ή ίδια και θα χειροτερεύει.

Το πιο επικίνδυνο σημείο της Αγοράς της Ασφάλισης, σε όλο τον κόσμο, είναι ότι, λόγω τις Απληστίας των εύκολων Κερδών της «Θολής» Παγκόσμιας Χρηματαγοράς, ξέφυγε από την Ουσία του Κλάδου της Ασφάλισης και έμπλεξε με επικίνδυνα παιγχνίδια που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη Φιλοσοφία και τις Πρακτικές της.  Η Ασφάλιση, ως Υπηρεσία, είναι πολύ καλά δομημένη, για να μην κινδυνεύει ο φορέας που την προσφέρει! Αυτά πέρα από τους Μεγαλοαπατεώνες που ξέφυγαν από κάθε είδους χρηστής Διαχείρισης των Κεφαλαίων υπό Διαχείριση του Κοινού. Χειριζόντουσαν τα Ασφάλιστρα ως δικά τους χρήματα και τα έκαναν ό,τι ήθελαν μετά τη μοιρασιά της λείας που πλήρωναν σε αυτούς που τα αποσπούσαν από το κοινό! Οι αμοιβές, όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζετε, περιλαμβάνουν τόσο πολλά χρήματα, που συχνά πυκνά ο διαμεσολαβητής αποσπά το κομπόδεμα της ίδιας της μάνας του!

Προβλέπουμε ότι σε μερικές δεκαετίες η Πολιτεία θα πιεστεί από τους Πολίτες, αν συνεχίσουν να ισχύουν τα Δημοκρατικά Καθεστώτα, έστω Διαβρωμένα με τη σημερινή μορφή τους, να σταματήσει να επιτρέπει σε μεμονωμένα Άτομα να διαθέτουν απεριόριστες Εξουσίες στη Διαχείριση των Κεφαλαίων των Πολιτών, όπως λειτουργούν στις μέρες μας οι Ιδιωτικές Εταιρείες και οι Τράπεζες. Θα πείτε ότι οι αντίστοιχοι Δημόσιοι Οργανισμοί δεν καταληστεύουν τα ίδια Κεφάλαια των Πολιτών; Συμφωνούμε, όμως υπάρχουν Κράτη που κατόρθωσαν και έβαλαν αποτελεσματικούς φραγμούς και έχουν περιορίσει τις Καταχρήσεις και τις Απάτες. Το παράδειγμα της Σουηδίας είναι γνωστό.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους Μπλόγκερς να συνεχίσουν να γράφουν, όμως να μην ξεχνάνε ποτέ ότι ο γραπτός λόγος που απευθύνεται με ευπρέπεια και σεβασμό στις χιλιάδες των αναγνωστών της Ιστοσελίδας γίνεται περισσότερο πιστευτός από τον αντίστοιχο ακραίο και χυδαίο. Από μια έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι έχουν αρχίσει να την επισκέπτονται πολλοί Ασφαλισμένοι Πολίτες!

Δεν επιθυμούμε επομένως να δημιουργήσουμε προβλήματα σε έναν ολόκληρο Κλάδο και στους λίγους έντιμους και ευσυνείδητους Επαγγελματίες και Εταιρείες που μας έχουν απομείνει, γιατί αυτό δεν είναι παραγωγικό ή δίκαιο.18 Comments

18 Σχολια

 1. ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

  Nov 18, 2009 at 7:18 AM

  OI  ENTIMOI KAI ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ   ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ  ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ  ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΚΑΙ ΤΙ  ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.   ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΑ  ΔΑΚΤΥΛΟΣ  ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ  ΚΥΚΛΩΝ  ΝΑ  ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ  ΑΓΟΡΑΣ….ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ  ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ  ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΤΗΝ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ . ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ  ΚΑΙ ΘΕΣΗ. ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΜΕ (ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ) ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ  ΜΠΟΓΚΣ  ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΑΝΩΝΥΜΙΑ  ΑΚΡΙΒΩΣ   ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ …. ΔΙΟΤΙ  ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΚΕ Φ.Μ.    ΚΑΙ ΟΙ  ΛΟΙΠΟΙ   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ    ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ   “ΠΑΝΕΡΙ”

 2. Όλοι ...

  Nov 18, 2009 at 12:54 PM

  \Αγαπητέ Φίλιππε και συνάδελφοι ασφαλιστές, όλων των ιδιοτήτων και «ιδιαιτεροτήτων» και εν προκειμένω «Συνδιαλεγόμενοι», αυτό το άρθρο ίσως φανεί το χρησιμότερο -επί μακρό χρονικό διάστημα- …κι ας θεωρηθεί ότι, βγαίνει στην κατάλληλη χρονική φάση. Ήταν βέβαια από πολλούς -ήδη- αναμενόμενο.
  /Ασχέτως του γεγονότος πως, είναι ζήτημα και το …αν υπάρχουν ελεύθερα -πράγματι- καθεστώτα, η έννοια της Ελευθερίας -της πολυτιμότερης Αρχής- ως τοιαύτης, δεν είναι θέμα υποκειμενικής προσέγγισης, όπως και όλων των αρχών (Ειρήνης, Δικαιοσύνης, Ασφάλειας κ.α.). Δεδομένης της διαχρονικότητάς των και της εξ ορισμού θεωρητικότητας που τις διακρίνει, εκπηγάζουν αξίες, που επιδέχονται εξελικτικές διαφοροποιήσεις από χρόνου σε χρόνο και εθιμικές εκδοχές από τόπου σε τόπο, μια που η κοινωνία όλη δεν είναι συνοθήλευμα, αλλά ένα είδος «ευλογημένου ευδιάκριτου μωσαϊκού».
  /Το χρωματικό φάσμα, είναι εύλογο να έχει απαρχή το σκότος και πέρας το συνάθροισμα των χρωμάτων (λευκό). Η δια-μόρφωση του ανθρώπου είναι το φίλτρο διαφάνειας, που του επιτρέπει την αντίληψη -σ’ ένα βαθμό- μέρους του όλου μεσοφάσματος. Η φίμωση των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας επιδιώκει το σκότος, αλλά και η χυδαιότητα υποβαθμίζει τον ιερό σκοπό τους. Σε μια ευνομούμενη, ελεύθερη, ασφαλή δημοκρατία είναι -βεβαίως- αποφευκταίες και οι δύο, με την επικοινωνία να πρέπει να επιδιώκει να ισορροπεί και εναρμονίζεται προσεγγίζοντας την αλήθεια, τηρώντας -κατά το μέγιστο δυνατό- τις πάγκοινες εξαγγελμένες αρχές.
  /Η επικοινωνία είναι το αίτιο του πολιτισμού και το μέσο εκπολιτισμού ενώ η δημοσιότητα είναι η ισχύς της. Οι αξίες εκάστου τον τοποθετούν στην πολιτιστική βαθμίδα που ανήκει. Έτσι προοδεύει ή οπισθοδρομεί. Η εκάστοτε επικοινωνία είναι κι αυτή ένα γίγνεσθαι με τα προσδιοριστικά ίδιά του και τους συσχετισμούς του. Πρόθεση, υποκείμενο, ενέργεια, τρόπο, πάθηση, αντικείμενο, χρονοθέτηση, τοποθέτηση, αίτιο, θέση, προσδοκία ανάλογης ανταπόκρισης κλπ. Αν όλα αυτά είναι αληθή, είναι της ζωής και του λόγου κι αν είναι ψευδή του διαβόλου και του θανάτου. Η φύση -ο μέγιστος ρυθμιστής- όλα τα δείχνει, όλα τα προβλέπει, όλα τα θεραπεύει κι όλα τ’ αναζωογονεί. Μένει -ως οφείλουμε- να είμαστε φυσικοί. Ο μόνος αποδεκτός υποκριτής (μη φυσικός δηλαδή) είναι ο -διδάσκων- ηθοποιός. Όλοι οι άλλοι είναι ψευδότυποι και δυστυχώς ο κύκλος μας βρίθει. Το ίδιο και η παραπληροφόρηση. Επειδή τώρα εμείς -στην φύση- προοριστήκαμε βιαστικά περαστικοί, οφείλουμε ν’ αντιδρούμε στην παραπληροφόρηση, γιατί μας σκοτώνει. Κι αν όχι, μας στερεί ουσίας και νοημάτων, που είναι περίπου το ίδιο.
  /Αγαπητέ φίλε & συνάδελφε δάσκαλε, …Στα πλαίσια αυτά, ως φυσικός διαχειριστής του βήματος I.D., 1ος δικαιούσαι & υποχρεούσαι κι εμείς -όλοι- 2οι (υποχρεούμαστε & δικαιούμαστε), ο καθένας ελεγχόμενος και κρινόμενος κατά τις -ευγενείς ή μη- επιλογές του. Στην χωρία των μεγάλων εντάχθηκε κι αυτός που είπε… «ο πλέον βέβαιος τρόπος ν’ αποτύχεις, είναι να θέλεις -και να επιδιώξεις- να ικανοποιήσεις τους πάντες». Φίλιππε, δεν σε «φοβούμαι», εφ’ όσον λες -και το εννοείς- ότι, «προέχει η αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση του ιερού κλάδου της Ασφάλισης» και βεβαίως αυτού της μαζικής επικοινωνίας. Αντιστάσου -όπως ο κρητικός στον τούρκο» και θα σε στηρίξουμε. Καλή δύναμη & Συγχαρητήρια!
  \Άντε να παντρέψουμε την Ευπρέπεια με τον Εξορθολογισμό …μπας και τεκνοποιήσουν -ξαναγυρνώντας- στην χώρα μας.

 3. ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ

  Nov 18, 2009 at 5:53 PM

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ . ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ,ΓΟΝΕΙΣ   ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΦΤΟΝΕ  ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ . ΤΑ ΣΑΙΤ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΚΑΙ  ΒΡΩΜΙΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ   ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ . ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ  ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ  ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ…..ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ   ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑ,ΠΑΥΛΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ  ,ΑΠΕΝΟΠ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΕΚΠΟΙΖΩ  ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ,ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΑΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΡΙΑΝΗ  ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΠΕΡΑ  ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ  ,ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΛΙΚΟΟ  ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΥΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΜΑΡΚΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ   ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΩ   ΣΚΟΥΖΕΙ  Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΑΠΟ ΚΕΙΠΕΡΑ ,Η ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ   ΤΩΝ ΖΩΙΚΩΝ ,ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ  ΑΠΟ  ΚΛΙΚΕΣ ΑΠΟ    ΕΜΠΑΘΕΙΑ  ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ…..ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΑΙΤ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ  ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ….ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ,ΥΠΑΛΛΗΛΟ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ,ΚΑΙ ΓΙΟΥΤΙΤ  ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ  ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝΤΕΣ     ΕΔΩ  ΤΑ ΣΑΙΤ ΣΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΖΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΕΝΝΕΣ  ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ.. ΓΡΑΦΟΥΝΕ  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΣΟΥ .  ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

 4. ΓΙΑΝΝΗΣ Γ

  Nov 18, 2009 at 8:44 PM

  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ
  Εγώ πού σάς γράφω ημουν ασφαλισμένος  σέ δύο ασφαλιστικές εταιρειες γιά δύο σπίτια , ενα αυτοκίνητο, καί σέ ενα πρόγραμμα ζωής/υγείας.
  Ειχα ενοικιάσει  ενα επιπλωμένο μικρό διαμέρισμά μου σέ κατά δήλωσή του ασφαλιστικό σύμβουλο.
  Δυστυχώς ο εν λόγω κύριος μετά από ενα πεντάμηνο στάμάτησε νά πληρώνει ενοίκια.
  Νά μήν τά πολυλέγω εξαφανίσθηκε ξημερώματα από τό σπίτι αφήνοντας κοινόχρηστα καί 4 ενοίκια απλήρωτα.
  Αναζητήθηκε . Ηταν από τούς ασφαλιστές χωρίς κωδικό σέ πρακτορείο ασφαλ’ισεων , συνεργαζόταν μέ εναν ασφαλιστή από αυτούς πού βάζουν στήν Χρυσή Ευκαίρία αγγελίες “Αναζητούνται δυναμικά ατομα γιά εργασία κ.λ.π 
  Στό διαμέρισμα ειχε αφήσει εναν Επιτραπεζιο Η/Υ.
  Δέν ειχε προφτάσει νά τόν αποψιλώσει καί νά τόν μαζέψει.
  Καποια στιγμή κατόπιν απειλών μου γιά αγωγές εναντίον του μού εστειλε ενα μήνυμα αν θέλω νά κρατήσω τόν Υπολογιστή ως εναντι τών ενοικίων καί βλέπουμε οταν καί πότε γιά τά υπόλοιπα κλπ..
  Τόν κράτησα. Ανοιγοντάς τον ειχε σέ εικονίδια στήν οθόνη τού υπολογιστή τόν ιστιοτοπό σας καί αλλων παρεμφερών σχετιζόμενων μέ τήν ιδιωτική ασφάλιση.
  Ανοιξαν τά μάτια μου μέ αυτά πού διάβαζα γιά τόν κόσμο τών ασφαλειών. Κατάλαβα καί εμαθα πολλά πράγματα πολύ διαφορετικά από οτι πίστευα μέχρι τώρα για τήν ιδιωτική ασφάλιση καί γιά τόν κόσμο τού ασφαλιστικού συστήματος.
  Ετσι μπήκα καί εγώ σάν σχολιαστής νά σχολιάσω ορισμένα στραβά πού ειχα αντιληφθεί σέ θέματα πού αναφερόταν καί σχετίζοταν μέ τά σχόλια .
  Μπήκα  δηλαδή  οπως διαπιστώσατε στό αρθρο σας ως ενας από τούς επισκέπτες ως ενας από τούς ασφαλισμένους  πολίτες.
  Εκανα κανένα κακό?
  Θά μπορούσατε νά ειχατε δηλώσει οτι ο χώρος αυτός αφορά τούς ανθρώπους τού χώρου.
  Εγώ προσωπικά θά τό σεβόμουν καί δέν θά εμπαινα. 

  Ενα τελευταίο σχόλιο μου επιτρέψτε μου (Δέν πρόκειται νά σάς ξαναενοχλήσω)  μετά τό μικρό ιστορικό μου .
  Μιάς καί εσείς τό αναφέρετε στό τέλος τού σχολίου σας δηλαδή στό “καί στους λίγους εντιμους επαγγελματίες πού εχουν απομείνει”
   Εγώ θά προτιμούσα νά ξεβρωμίσει ο κλάδος νά βγαίνουν οι αληθειες πρός τά εξω καί οχι μέ λογοκρισία νά καλύπτονται οτι ενοχλεί τά τού οικου σας καί τό μήν τυχόν μάς πάρει χαμπάρι ο κόσμος.
  Ευχαριστώ

 5. EΠΙΤΕΛΟΥΣ

  Nov 19, 2009 at 12:31 AM

  EΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, Ο ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ? ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ “BLOGGERS”  ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

 6. risk asses.

  Nov 19, 2009 at 10:14 AM

  Πρός ΓΙΑΝΝΗ Γ.

  Αγαπητέ φίλε, μπάινοντας σε αυτό το κόσμο, των ασφαλιστών, όπως λες , δεν έκανες κανένα απολύτως έγκλημα!! Όλοι έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε πράγματα που μας αφορούν. Να ξέρειες ότι όπως και σε όλους τους χώρους, έτσι και σε αυτόν εδώ υπάρχουν οι επαγγελματίες και ή μη. Η διαφορά είναι ότι αυτός ο χώρος είναι με αγάπη και βαρύτητα για τον άνθρωπο, ίσως λίγο παραπάνω απ τους άλλους έπαγγ. χώρους, δίότι δίδεις κάτι που αυτός που το αγοράζει, δεν το βλέπει, παρά μόνον μόνον όταν η οικονομική του κατάσταση ή υγεία του έχουν υποστεί πλήγμα.
  Τώρα όσον αφορά γενικά την ελευθερία λόγου, είναι καλό ερώτημα!!! Ναι, όμως όχι όταν θίγονται ανθρώπινες αξιοπρέπειες, & ζωές,απο ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν προσωπο με πρόσωπο, αλλά έρποντας,βρίσκουν την ανωνυμία να βγάλλουν τα συπλέγματα τους, τη κακία τους και την ανεπάρκεια τους.
  Μήπως τελικά, μήπως, η ελευθερία που έχουμε έχει αντιστραφεί σε ασυδοσία?

 7. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ

  Nov 19, 2009 at 10:57 AM

  Αγαπητό ID και λοιποί καλόπιστοι συνομιλητές

  Σίγουρα ta blogs λόγω της ανωνυμίας τους είναι φορέις σπουδαίων αποκαλύψεων παγκοσμίως αυτό όμως δεν  σημαίνει ότι είτε υπογράφεις με ψευδώνυμο έιτε όχι δεν πρέπει να είσαι αξιοπρεπής στις εκφράσεις σου απέναντι στους συνομιλητές σου

  Όποιος μπορεί αξιοπρεπώς  και χωρίς να θίγει και κυρίως στοιχειοθετημένα να στηρίξει ένα κέιμενο προσθέτει αξία στο blog 

  Οι ίδιοι οι συνομιλούντες και όχι ο διαχειριστής, εκτός απο ακραίες περιπτώσεις υβριστών, πρέπει να “ξερνούν”  τα “απόβλητα” που καταστρέφουν την συζήτηση  με ανεπιτρεπτους  χαρακτηρισμούς και ανοησίες

  Θεωρώ ότι είναι σπουδαίο και αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να γράφει αυτά που νομίζει, γιατί τα blogs παγκοσμίως είναι σπουδαία κατάκτηση

  Γιώργος Νικολάκος

 8. EXPERT

  Nov 19, 2009 at 11:22 AM

  Αγαπητέ Γιάννη Γ.
   
  Καλά έκανες και μπήκες σ΄αυτό το BLOG , πρέπει να παροτρύνεις φίλους και γνωστούς σου να συμμετέχουν σε όλα τα ασφαλιστικά BLOG.
  Για τους παρακάτω λόγους.

  μαθαίνει ο καταναλωτής τι γίνεται στον ασφαλιστικό χώρο
  βοηθιέται ο καταναλωτής σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα αποζημίωσης του
  μπορεί να ξεχωρίζει τα λαμόγια (είναι πάρα πολλά) της ασφαλιστικής αγοράς  
  μπορεί να ζητήσει πληροφορίες για ασφαλιστικά προγράμματα

   
  συνέχισε να συμμετέχεις  

 9. 'Ολοι ...

  Nov 19, 2009 at 2:53 PM

  Προς: Κύριον Επώνυμον “Επιτέλους” (υπ’ αριθμόν 5)
  Δευτερολογία.
  – Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι -σοφοί όντες- έλεγον, “Διδάσκαλε που δίδασκες και λόγον δεν εκράτεις” ενώ οι πιο πρόσφατοι -επί το λαϊκότερον, βεβαίως- “Όποιος έχει την μύγα …μυγιάζεται“! 
  Οι επαϊοντες σ’ αναγνώρισαν!  Στους άλλους, γιατί το λες και δεν το κάνεις;
  Περαστικά πάντως … απ’ όλους μας.-

 10. asfalistis ING

  Nov 19, 2009 at 7:14 PM

  Οποιος ειναι υπερ της λογοκρισιας εχει τη φωλια του λερωμενη.
  Συμφωνω απολυτα μαζι σου μπουμπουλινα εστω και αν αναφερεσαι στην εταιρια που συνεργαζομαι.
  ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΑ!!!

 11. asfalistis ING

  Nov 19, 2009 at 7:25 PM

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι ελευθερα να λεει ο καθε ενας τη γνωμη του.
  Οταν δεν ειναι χυδαιος και δε προσβαλλει εχει θεση σε οποιαδηποτε συζητηση εστω και αν διαφωνουμε με τη γνωμη του.
  Οποιος δε θελει τη δημοκρατια σε αλλη χωρα να παει.

 12. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΛΙΜΟΝΑΚΗΣ

  Nov 19, 2009 at 7:51 PM

  Αγαπητέ Φίλλιπα,
  Είμαι σπάνιος χρήστης του blog και έχω γράψει μία ή δύο φορές νομίζω.
  Δεν σου κρύβω όμως ότι πολλά θέματα για τα οποία δεν έχω αναφερθεί τόσο σε δημόσιες, όσο και προσωπικές συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου, είδα να αναφέρονται ΕΔΩ.

  Έχω υπηρετήσει πάνω από δύο δεκαετίες το Agency System και ελάχιστα την Ασφαλιστική Πρακτόρευση.
  Το συμπέρασμα που αποκομίζω στο τέλος της ημέρας είναι ότι ΟΛΟΙ μας έχουμε κατηγοριοποιηθεί, σύμφωνα με τις Αρχές και Αξίες που πρεσβεύουμε.

  Το ¨δυσάρεστο¨ κλίμα Δημοσιοποίησης Ανώνυμων Καταγγελιών που εμφανίζεται στο blog αποτελεί για πολλούς ¨συναδέλφους¨αντικείμενο ίσως και καθημερινών συζητήσεων τόσο στο Agency όσο και στο Πρακτορειακό Δίκτυο. Καλώς ή κακώς αποτελεί πραγματικότητα.
  Θεωρώ ότι εάν δεν καλλιεργείται, τουλάχιστον δεν αποτρέπεται από τις Διοικήσεις των εταιρειών. 

  Πιστεύω ότι οι οιεσδήποτε αναφορές γίνονται στο blog εάν δεν έχουν χυδαίο περιεχόμενο πρέπει να παρουσιάζονται για την πληροφόρηση όλων των ενδιαφερομένων.

  Εάν μέσα στις αναφορές γίνονται Ανώνυμες ή και όπως καταλαβαίνουμε ¨ψευδώνυμες¨ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ο κάθε πραγματικά θιγόμενος (δηλαδή ο φορέας που συκοφαντήθηκε, ψευδώς καταγγέλθηκε κ.α.) έχει τη δυνατότητα να καταφύγει στη Δικαιοσύνη και να Δικαιωθεί. Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εύκολα μπορεί να ανακαλύψει έναν που κρυμμένο στην ανωνυμία καταγγέλει ανύπαρκτα και ανυπόστατα θέματα ως γεγονότα.

  Σημειώνω εδώ ότι στη πορεία μου στο κλάδο έχω αντιληφθεί να εκφράζονται προφορικά: Κατευθυνόμενες Ανυπόστατες Καταγγελίες τόσο από την πλευρά των διαμεσολαβούντων και υπαλλήλων ασφαλιστικών εταιριών, όσο και από την πλευρά στελεχών διοίκησης προς διαμεσολαβούντες και υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιριών.
  Αυτές οι ¨δήθεν μαρτυρίες¨ βοηθούν τον ¨ψευδώς καταγγέλοντα¨ να επιτύχει το σκοπό του και καταδικάζουν τον θιγόμενο ο οποίος πιθανόν τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, γιατί  ακόμη και εάν εντοπίσει τον ¨ψευδώς καταγγέλοντα¨, αυτός αρνείται τις ¨δήθεν μαρτυρίες¨. Ακόμη και μήνυση να καταθέσει το πιό πιθανό είναι να τεθεί στο Αρχείο. Εάν η μήνυσις φθάσει στο Ακροατήριο και δεν υπάρχουν μάρτυρες θα Αθωωθεί.

  Στο blog οι καταγγελίες καταγράφονται. Οι ανυπόστατες έστω και ανώνυμα ή ψευδώνυμα δύναται να εντοπισθούν από τον θιγόμενο μέσω της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

  Οι καταγγελίες που βασίζονται σε αληθή γεγονότα υπηρετούν τη Γνωστοποίηση Απατηλών Ενεργειών στο κοινό και το προστατεύουν ή τον καθιστούν κοινωνό προσωπικών του επιλογών. Επίσης η γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό παράτυπων ή και παράνομων ενεργειών υπηρετεί το έργο των Δικαστικών & Εποπτικών Αρχών.

  Το ότι μέχρι τη λειτουργία του blog  γινόταν ¨συζήτηση¨ μόνο σε στενό ¨προφορικό κύκλο¨ το αποτέλεσμα της οποίας ήταν να γνωρίζουν και να συζητούν όλοι, να διαχέεται το ¨γεγονός¨ είτε είναι υπαρκτό είτε όχι, αλλά κανείς να μην δύναται να αποδείξει τίποτα, δεν βοήθησε το κλάδο μας. Αντίθετα συνετέλεσε να γιγαντωθούν εταιρίες όπως: Η ARGO του κου Κούτσικου προ 10ετίας, θυμίζω ότι ιδιοκτήτης της μέχρι πριν την ανάκληση ήταν ο σύζυγος μεγαλοστελέχους της πολιτικής ζωήςΥΠΟΥΡΓΟΣ, η ¨ΕΓΝΑΤΙΑ¨ του κου Γονή στο πρόσφατο παρελθόν, για την οποία επίσης Πρόεδρος διετέλεσε μεγαλοστέλεχος της πολιτικής ζωής ΥΠΟΥΡΓΟΣ, αλλά και τα τόσα σημαντικά και προσβλητικά για τον κλάδο των τελευταίων μηνών με την ανάκληση των 5 εταιριών.

  Εύχομαι η λογοκρισία να εφαρμοσθεί μόνον για χυδαίες εκφράσεις, γιατί η ελεύθερη διατύπωση θέσεων οδηγεί σε περιορισμό των απατηλών και ¨άλλων¨ ενεργειών.
  Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

  Στέφανος Αλιμονάκης

 13. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ

  Nov 19, 2009 at 8:38 PM

  Θα συμφωνούσα απόλυτα με το άρθρο, με την προϋπόθεση ο έλεγχος των ύποπτων εταιρειών και ασφαλιστών να γίνεται ενδελεχώς και ολοκληρωμένα.Αναρωτηθείτε όμως πόσο εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι του κλάδου μας, οι οποίοι προσπαθούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας(με τα όποια σοβαρά λάθη μας),όταν επί έτη πραγματοποιούνται  όργια και κουκουλώνονται τεχνηέντως από όλους τους αρμόδιους!Επιτέλους αναφερθείτε όλοι οι γνωρίζοντες- εκ των ενόντων- τον χώρο,με ονόματα και διευθύνσεις,ώστε να προστατεύσετε κι εμάς τους “αδαείς”. Ευχαριστώ για τον χώρο.

 14. 'Ολοι ...

  Nov 20, 2009 at 10:36 AM

  Αγαπητοί μου,
  – “Οι σχέσεις είναι …δανεικές” …
  – Σαν σχέσεις που είναι …κυρίως “σχετικότητα” θα εμπεριέχουν …
  – Ακόμη κι ο ασκητής στην έρημο, δεν αποδρά απ’ τη “συσχέτισή” του, γιατί κανείς δεν προορίζεται και δεν είναι, ούτε αυθύπαρκτος ούτε μονοσήμαντος. Αν δηλαδή, αποποιηθεί την κοινωνία του και καταστεί μοναχός, έχει πολύ δρόμο μέχρι να ελέγξει τις δύο -από τις τρεις- υποδεέστερες υποστάσεις του, όντας στη φύση κι αποτελώντας μέρος της. Αν φτάσει να μην έχει βιοτικές ανάγκες, θα τά ‘χει καταφέρει με την 3η, την σωματική. Καταφέρνοντας ν’ απαλλαγεί κι απ’ όλα του τα πάθη, θά ’χει ξεπεράσει και την 2η, την ψυχική του και θά ’χει φτάσει στην θέωση (του Αγίου Πνεύματος), μη ανήκοντας -τότε- στον εδώ κόσμο μας. Αυτό έως τούδε -προφανώς- δεν επιτεύχθηκε, παρά μόνον σχετικά, εξ ου και οι Άγιοι αλλ’ ουδέποτε Θεοί …
  – Τώρα, επιστρέφοντας στην αειφόρο σχετικότητα, προσγειωνόμενοι, ν’ αναρωτηθούμε για την επώνυμη, ψευδώνυμη κι ανώνυμη επικοινωνία … 
  – Η επικοινωνία είναι η πλέον “συσχετίζουσα” -αν όχι η μόνη- των ανωτέρων όντων, μεταξύ των, καθώς και μετά του Ανωτάτου …
  – Αν τ’ ανώτερα όντα δεν ήταν σε «κατάπτωση», δεν θα υπήρχε ζήτημα. Να σημειωθεί βέβαια πως, και πολλοί «δημιουργοί» προτιμούν το ψευδώνυμο, για τους λόγους του ο καθένας …
  – Το ίδιο πάνω-κάτω και για το ανώνυμο (ψευδώνυμα, από κοινόχρηστη ηλεκτρ. δ/νση), που κι αυτό είναι σχετικό. Εδώ, να υπενθυμίσουμε την θεσμοθετημένη προστασία των «μαρτύρων» και του ανωνύμου τους, σε ειδικές περιπτώσεις, που όλες οι σημαντικές τέτοιες είναι …
  – Όποιος συνδιαλεγόμενος, εισέρχεται στο βήμα από ηλεκτρονική διεύθυνση που δεν είναι κοινόχρηστη, δεν είναι ανώνυμος …
  – Προσωπικά -και εις ότι με αφορά, αποκλειστικά- επιτρέπω στον διαχειριστή του βήματος αυτού, ν’ αποκαλύπτει -υπό όρους- την ταυτότητά μου, αν και όποτε δεν την δίνω εξ αρχής …
  –      Οι όροι αυτοί είναι απλοί …
  Ν’ αντικρούει πρώτα ο “θιγόμενος” -ουσιαστικά & επωνύμως- το σχετικό σχόλιό μου,
  Ν’ ακολουθεί -σε εύλογο χρόνο- ανταπάντησή μου,
  Ν’ αξιολογούνται -από τους συνδιαλεγόμενους- οι εκατέρωθεν αποδείξεις και ισχυρισμοί, Τέλος,
  ν’ αποφασίζουν /προτείνουν -εκείνοι- για την αποκάλυψη ή μη της ταυτότητάς μου …
  Πάμε, …με πίστη, αγάπη κι ελπίδα … Συναδελφικά

 15. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ

  Nov 20, 2009 at 4:08 PM

  Αγαπητέ συνάδελφε κ Αλιμονάκη δεν σας ξέρω προσωπικά, αλλά σας δίνω συγχαρητήρια για την αρτιότητα, την επιχειρηματολογία και την πληρότητα του άρθρου σας

  Θα σας παρακαλούσα θερμά στο εξής να “μας κάνετε παρέα στις συζητήσεις μας “ γιατί πιστεύω ότι οι επώνυμες απόψεις σας και οι θαρραλέες αλλά και ο τρόπος τοποθέτησής τους, προσθέτουν αξία και χρήσιμες πληροφορίες  σε αυτό το Blog

  Νικολάκος Γιώργος
  Μεσίτης Ασφαλίσεων

 16. ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ

  Dec 4, 2009 at 6:49 PM

  ΑΞΙΟΤΙΜΕ  ΚΕ  Γ.Ν.  (ΜΕΣΙΤΗ)   ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ  ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΛΟΙΜΟΝΑΚΗ  ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΩΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ…ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΩΣ  ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ,ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΑΙΤ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΚΛΙΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΠΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ …….ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΟΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ….ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ,ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΛΠ….   ΚΕ ΑΛΟΙΜΟΝΑΚΗ    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ   .ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΒ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ….ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ    ΤΥΠΟΥ ΤΕΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΑΟΥ ..Κ΄ΛΠ

 17. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΛΙΜΟΝΑΚΗΣ

  Dec 7, 2009 at 3:19 PM

  ΠΡΟΣ:  κ.κ.  ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ   και    ΝΙΚΟΛΑΚΟ  ΓΙΩΡΓΟ  Μεσίτη Ασφαλίσεων

  Αξιότιμε Κε Νικολάκο, μέχρι σήμερα ίσως έχουμε συναντηθεί σε εκδηλώσεις της Ε.Α.Ε.Ε.,  ή Ασφαλιστικών Εταιριών, ή Συνέδρια – Βραβεύσεις παλαιότερα στα MONEY SHOW όταν υπηρετούσα αποκλειστικά το Agency System και αργότερα λειτουργώντας με Ανεξάρτητη σχέση τον Ασφαλιστικό Θεσμό. 

  Προσωπικά δεν έχουμε συναντηθεί μέχρι σήμερα ποτέ και δηλώνω ότι δεν γνωριζόμεθα πέραν των αναγραφών στο κλαδικό τύπο.  

  Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια τα οποία και ανταποδίδω και προσβλέπω εφόσον το επιθυμείτε μετά την έλευση του νέου έτους να ανταποκριθείτε σε πρόσκληση για συνάντηση μας και γνωριμία, επί επαγγελματικών θεμάτων.

  ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ: η ανωνυμία σας δεν με βοηθά να σας προσφωνήσω κο ή κα.  Εκτιμώ όμως τη τοποθέτηση σας με απόλυτο σεβασμό στους προβληματισμούς σας.

  Για να απλοποιήσουμε λίγο τις τοποθετήσεις μας, Δηλώνω προς ΟΛΟΥΣ ότι πιστεύω στην Ελεύθερη Διακίνηση – Δημοσιοποίηση Ανώνυμων Καταγγελιών, με τη προϋπόθεση οι καταγελίες να είναι τεκμηριωμένες, πλήρως διαπιστωμένες και να αποδεικνύονται, τόσο με βάση τη κοινή λογική και πρακτική που οδηγεί στα αποτελέσματα της καταγγελίας,  όσο και με αποδείξεις ή ολοκληρωμένα στοιχεία έρευνας. 

  Ο λόγος στήριξης της ανωνυμίας πηγάζει από το γεγονός υποστήριξης του Αδυνάτου, ο οποίος δεν μπορεί να ανταποκριθεί και ανταπεξέλθει οικονομικά σε δικαστική διαμάχη σκοπιμότητας, προκειμένου να αποτραπεί έξαρση της πληροφόρησης ή δημιουργία άμυνας του καταγγελθέντος έναντι δικαστικών αρχών, σε περίπτωση πραγματικού καταγγελθέντος περιστατικού.
   

  Δεν μπορεί όμως εν γνώσει του να καταγγέλει ανύπαρκτα και χωρίς τεκμηρίωση θέματα, ως γεγονότα στηριζόμενος/η στην Ανωνυμία. Δεν είναι δυνατόν να σταθούμε μέσα από αυτό το βήμα υποστηριχτές του Γκαίμπελ.  Όποια πλευρά και να διατείνει.

  Όσον αφορά τοποθέτηση σε γεγονός ή δημόσια κατάθεση άποψης, τότε είναι Επιβεβλημένη σύμφωνα με τα πιστεύω μου η Επώνυμη τοποθέτηση.

  Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να αναλύσω τη θέση και τις αρχές που πιστεύω.

 18. ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

  Dec 9, 2009 at 9:06 PM

  KYRIE   ALOIMONAKH ,OI DIEYKRINHSEIS SAS KAI H TELEYTAIA TOPOTHETHSIS SAS  ANEVAZOYN  KAI PAGIONOYN TO KYROS   KAI AQXIOPISTIA  TWN ANEXARTHTWN   DIAMESOLAVITWN ,IDIAITERA OSON  AFORA THN POLIFWNIA ,ANEXARTHTO  KAI ANEPHREASTO  KATATHESH APOPSEWN  KAI TOPOTHETHSEWN   AKOMA KAI KATAGGELIWN   POU  GINONTAI GIA EYNOHTOUS  KAI DIAKRTHTOUS  LOGOUS .. (EF OSON EXETE IPARXI  AGENCY MANAGER   ,KATALAVENETE   TI ENNOW……….)    PROXWRHSTE  KONTA  SE ADIKHMENOUS   TEWS SYNADELFOUS SAS     AGENCY MANAGES   ALLA KAI ALLOUS   (APEUTHINTHITE STO SYLLOGO   SYNTONISTWN    NA MATHETE TI EXEI GINEI ……IDIAITERA APO THN OMADA  TWN   EPIKEFALEIS   TWN  PWLHSEWN    THS   OMADOS    THS  OLLANDIKHS    STHN PERIOXHS    POY    GINETAI SALOS   KAI PRWTOSELIDA   AYTH THN EPOXH ………)     KATSETE KONTA   STOUS   ADIKHMENOUS     AGAPHTE SYNADELFRE  ,RVTHSTE NA MATHETE  ,EXOUN SYMBEI PERISTATIKA   GIA TA OPOIA     OLOKLHRO TO SWMA TVN DIAMESOLAVHTWN        OFEILEI   NA LYPATAI!!!!!!!!!!1111  OLOI MAS   DIPLA   SE KRAVGALEA PERISRTATIKA   POU   THIGOUN    THN AJIOPREPEIA KAI KYROS   TWN APANTAXOU     DIAMESOLAVHTVN    ,,,,,,,,,,EFKOLA   MPOREITE NA PLHROFOREITHEITE    TI EXEI SYMVEI   IDIAITERA STOYS   SYNTONISTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   GINETE MPROSTARHS    TVN ADIKHMENVN      SYNADELFWN SAS  OPOIOI KAI NANAI ………..AYTO   EINAI TO XREOS MAS

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Λογοκρισία σε μερικούς Μπλόγκερς! ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%81%cf%82/