Δυσκολεύονται οι Μεσίτες να λύσουν τις διαφορές τους «εν οίκω», με αποτέλεσμα να βγαίνουν στον αέρα και να μειώνουν την εικόνα τους. Ο Λ. Κόκκινος δεν είναι Πρόεδρος και μέχρι στιγμής δεν έχει εκλεγεί νέος.
Ορισμένοι Μεσίτες, λένε οι φήμες, διατηρούν ιδιαίτερες σχέσεις με κλαδικό εκδότη, ο οποίος έχει μπλέξει στο επικίνδυνο παιχνίδι των μετεγγραφών, δήθεν, προσφέροντας υπηρεσίες σε φιλικά προσκείμενες Εταιρείες!
Ελπίζουμε να μην αληθεύει αυτό, αν και ορισμένοι Μεσίτες, όπως και Πράκτορες, αδιαφορούν τελείως για το Μέλλον το δικό τους και του Κλάδου και περιφέρονται από Εταιρεία σε Εταιρεία μεταφέροντας το χαρτοφυλάκιό τους σε όποιον «δίνει τα περισσότερα»! Μερικοί, μάλιστα, ζητάνε και αέρα!
Είναι γεγονός ότι όλοι θέλουμε τα εύκολα χρήματα, όμως είναι γνωστό πως τα εύκολα χρήματα σπάνια πιάνουν τόπο. Αργά ή γρήγορα η πηγή στερεύει, γιατί οι εμπλεκόμενοι φορείς που «πληρώνουν το λογαριασμό» με την πρώτη ευκαιρία τους εξαφανίζουν. Είναι πολύ αποκαρδιωτικό σε μια Αγορά όπου η Ασφάλιση Σπιτιών και Ζωής είναι σχεδόν παρθένα η πλειοψηφία των διαμεσολαβούντων να ψάχνει μόνιμα να βγάλει χρήματα μετακινώντας το χαρτοφυλάκιό της μεταξύ Εταιρειών που υποφέρουν από ρευστότητα και τα δίνουν όλα ρισκάροντας καθημερινά την ύπαρξή τους. Και το κυριότερο, χωρίς να προσφέρουν καμία πρόσθετη Αξία σε καμία πλευρά. Οι εξαιρέσεις είναι πολύ λίγες για να ισορροπήσουν τις διαφορές.
Ευχόμαστε οι Μεσίτες να τα βρούνε μεταξύ τους, να εκλέξουν πρόεδρο και να πάψουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Πόσο θα μειωθεί η εισφορά υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Επιδοτήσεις “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι ασφαλιστικοί ΚΑΔ εντάσσονται

Οι κίνδυνοι γίνονται πιο σύνθετοι και πιο έντονοι

Η Groupama επίσημη ασφαλιστική στα «Ποσειδώνια 2026» σε συνεργασία με την Agora
















