Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέο Ιδιόκτητο Κτίριο για την Υδρόγειο Κύπρου


Το νέο της σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο εγκαινίασε η Υδρόγειος Κύπρου. Το νέο κτίριο βρίσκεται στην Λάρνακα, επί της Λεωφόρου Αμμοχώστου όπου μεταστεγάστηκαν και τα γραφεία της Εταιρείας.


Στα εγκαίνια των νέων γραφείων παραβρέθηκαν περισσότεροι από 250 συνεργάτες, φίλοι και στελέχη της Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου  Αναστάσιος Κασκαρέλης, ο Αντιπροέδρος και Γενικός Διευθυντής Παύλος Κασκαρέλης,  ο Οικονομικός Διευθυντής Λουκάς Κορομπίλης, ο Νομικός Σύμβουλος της Εταιρείας Ιωάννης Σουρλής και ο Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου Κύπρου  Νάκης Αντωνίου .

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου καθώς και ο Δήμαρχος της πόλης της Λάρνακας Αντρέας Μωησέως.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέο Ιδιόκτητο Κτίριο για την Υδρόγειο Κύπρου! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8c%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%84%ce%af%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%bf/