Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΝΝ Hellas: To να συμμετέχεις σε έναν Μαραθώνιο έχει σημασία… και μεγάλη


Οι συμμετέχοντες κ.κ. Παναγιωτόπουλος, Παπαλουκάς, Παπακώστας, Γεωργούλης, Βάλλας, Αργυρόπουλος, Σρόιτερ, Νέζος και Περέιρα.

Οι συμμετέχοντες κ.κ. Παναγιωτόπουλος, Παπαλουκάς, Παπακώστας, Γεωργούλης, Βάλλας, Αργυρόπουλος, Σρόιτερ, Νέζος και Περέιρα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, μέγας χορηγός του οποίου ήταν η ΝΝ Hellas, ο μεγάλος ασφαλιστικός και επενδυτικός όμιλος, που είναι δίπλα μας εδώ και 35 χρόνια. Την εκκίνηση του αγώνα των 5 χλμ. έδωσε ο Ολλανδός ΝΝ Global Sponsorships Manager, Wouter Heijmerink παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και των δημοτικών αρχών. Η ΝΝ Hellas που μέχρι τώρα ονομαζόταν ING σήμερα γιόρτασε το νέο της όνομα, και παράλληλα συμμετείχε με τη δική της ΝΝ RunningTeam, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 2.500 δρομείς, σπάζοντας το ρεκόρ της πολυπληθέστερης ομάδας που συμμετείχε ποτέ σε αγώνα δρόμου στην Ελλάδα. Παράλληλα, στο δρόμο 1000 μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, του οποίου χορηγός ήταν επίσης η ΝΝ Hellas, συμμετείχαν 2.000 παιδιά που διέδωσαν το μήνυμα «ο αγώνας για το Περιβάλλον είναι Μαραθώνιος», ενώ την εκκίνηση έδωσαν οι μπασκετμπολίστες Θοδωρής Παπαλουκάς και Ευθύμης Ρεντζιάς. Έτσι, συνολικά, στα χρώματα της ΝΝ Hellas ντύθηκαν πάνω από 2.500 ενήλικες και 2.000 παιδιά, ανεβάζοντας τον πήχη, για κάθε επόμενο αγώνα, πολύ ψηλά.

Σε πείσμα των καιρών… και του συννεφιασμένου και βροχερού τοπίου, άνθρωποι κάθε ηλικίας έτρεξαν τον Μαραθώνιο δρόμο αλλά και τους αγώνες 10, 5 και 1 χλμ. δίνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ευεξίας και της καλής ζωής. Η ομάδα της ΝΝ Hellas, πέρα από τους χιλιάδες φίλους μας, προσέλκυσε και επώνυμους δρομείς από τον δημοσιογραφικό, τον καλλιτεχνικό και τον αθλητικό χώρο. Το παρών έδωσαν οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Αντώνης Σρόιτερ, Θοδωρής Παπαλουκάς,  Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Λάμπρος Παπακώστας, Χρήστος Νέζος, Νίκος Γεωργιάδης, Αλέξης Γεωργούλης, Σοφία Χουντάση, Δημήτρης Αργυρόπουλος και Barrice που ντύθηκαν και αυτοί στα πορτοκαλί μαζί με τους χιλιάδες δρομείς της ΝΝ Hellas, δίνοντας  το δικό τους χρώμα και νόημα στον αγώνα.

To ραντεβού της ΝΝ RunningTeam ανανεώνεται για το ΝΝ Live Well Event στο Σύνταγμα στην Αθήνα, την Κυριακή 19 Απριλίου.

Μπουτάρης, Χαλκιά και Heijmerink

Οι κ.κ. Μπουτάρης, Χαλκιά και Heijmerink.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΝΝ Hellas: To να συμμετέχεις σε έναν Μαραθώνιο έχει σημασία… και μεγάλη! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bd%ce%bd-hellas-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b8%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%bf/