Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Ερρίκος Μοάτσος στην ΑΧΑ!


 Μια σημαντική μετεγγραφή πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Activa  Ερρίκος Μοάτσος πέρασε στο Επιτελείο της ΑΧΑ Ελλάδος, ως Διευθυντής Λειτουργιών & Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΧΑ Ζημιών. Η Activa, όπως είναι γνωστό, συγχωνεύτηκε με την EFG Eurolife Ζημιών.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την είσοδο του καταξιωμένου Στελέχους της Ασφαλιστικής Αγοράς Ερρίκου Μοάτσου στην οικογένεια των Στελεχών της Εταιρείας μας και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στη βελτίωση των Εργασιών μας», δήλωσε ο CEO της ΑΧΑ Ελλάδος Eric Kleijnen.

O Ερρίκος Μοάτσος, παρόλο που είναι νεότατος -είναι μόλις 45 χρόνων-, έχει αναγνωριστεί από την Ασφαλιστική Αγορά Ζημιών ως ένας από τους πιο καλά μελετημένους Μάνατζερ στον Κλάδο Ζημιών.

Ευχόμαστε να ριζώσει στην ΑΧΑ και να προαχθεί σε ακόμα υψηλότερες θέσεις.

Με την ευκαιρία να κάνουμε μια διόρθωση σε κείμενο που αναφέρθηκε η εκδήλωση των Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιρειών. Ο Ερρίκος Μοάτσος είναι ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου. Ο Θεόδωρος Κοκκάλας είναι Αντιπρόεδρος! Sorry για το λάθος.Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Ερρίκος Μοάτσος στην ΑΧΑ!! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bf-%ce%b5%cf%81%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%87%ce%b1/