O Kωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος παρέμεινε στη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ στις 6 Ιουνίου και τις σχετικές αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της. Για τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων εξελέγησαν με τη σειρά οι Νίκος Μπιλίρης, Νέλλη Κάτσου και Αριστείδης Μπελλές.
Γενικός Γραμματέας παραμένει ο Μιχάλης Βλασταράκης με Αναπληρωτή τον Δημήτρη Βιδάκη και Ταμία τον Αναστάσιο Ροδόπουλο, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΕΔΕ, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, Αθανάσιος Ρούλιας, παρουσίασε τα πεπραγμένα των 5 Ινστιτούτων και των 4 Τομέων της, τονίζοντας ότι το 2012 ήταν χρονιά πολλών πρωτοβουλιών για την ΕΕΔΕ, και επιτυχιών που ουσιαστικά ενδυνάμωσαν την παρουσία της στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος επεσήμανε πως ο ρόλος της ΕΕΔΕ δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ συντεχνιακός, «αλλά ρόλος προσφοράς, αναπτυξιακός και ουσιαστικός».
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
Delta & Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης στην Κίνα
Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά φέρνει η χρήση των ΕΠΗΟ

Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz

Euroins: Η Fitch αναβάθμισε την προοπτική της σε θετική

The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες

Europi Holdings: Πέρασαν στην Aktorstone τα ακίνητα «CAMPUS» έναντι €45,55 εκ.

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής


















