Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο «Νέος Κανονισμός Πωλήσεων» της ERGO

Στάθης Τσαούσης

Στάθης Τσαούσης

Στο ξεκίνημα του 2015, με τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, η ERGO παρουσίασε στο δίκτυο των συνεργατών της ένα νέο, έξυπνο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής Κανονισμό Πωλήσεων, ο οποίος κατά κοινή ομολογία αποτελεί ένα σημαντικό «Εργαλείο Κερδοφόρας Ανάπτυξης» για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές συνεργάτες της.

Ειδικότερα σημειώνεται ότι, ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων της ERGO διασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλές αμοιβές (προμήθειες, bonus και πριμ) και ενισχύει σημαντικά τα εισοδήματα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που συνεργάζονται μαζί της και με τα χαρτοφυλάκιά τους συμβάλλουν στην επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.

Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι, ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων της ERGO, εκτός των άλλων, προσφέρει στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές:

  • Δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών προμηθειών στα προϊόντα αυτοκινήτων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά κάθε χαρτοφυλακίου.
  • Υψηλές παροχές σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, σε όσους διατηρούν, ακόμη και σε περιορισμένο βαθμό, χαρτοφυλάκιο στους εκτός αυτοκινήτων κλάδους ασφάλισης.
  • Διασφαλισμένα πρόσθετα bonus, έως και για τέσσερα έτη, σε όσους αναπτύσσουν δυναμικά το χαρτοφυλάκιό τους στην εταιρία.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, σε δήλωσή του για το νέο Κανονισμό Πωλήσεων, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων της εταιρείας μας είναι ο πλέον ανταγωνιστικός από όλους όσους έχουμε παρουσιάσει ιστορικά μέχρι και σήμερα και ενδεχομένως ο καλύτερος όλης της αγοράς, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι περισσότεροι από τους Συνεργάτες μας.

Εκτός από τα ελκυστικά κίνητρα που προσφέρει, είναι ένα ολοκληρωμένο έργο, που εγγυάται σε όλους τους συνεργάτες μας ότι, η ERGO, εκτός από το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, φερεγγυότητας και υπηρεσιών, τους εγγυάται και τη δυνατότητα να διαμορφώνουν σημαντικά υψηλά εισοδήματα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Με την ολοκλήρωση του 2014, στη διάρκεια του οποίου πετύχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα, ξεκινούμε τη νέα χρονιά δυναμικά και με αισιοδοξία, παρέχοντας εξαιρετική φροντίδα και ποιότητα υπηρεσιών στους ασφαλισμένους πελάτες μας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι το 2015 θα αποτελέσει την αρχή μιας ακόμη περισσότερο πετυχημένης  περιόδου, με ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα για το δίκτυο των συνεργατών μας και την εταιρεία μας».

mesa


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 15 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο «Νέος Κανονισμός Πωλήσεων» της ERGO! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-ergo/