Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Paul-Otto Fassbender Παραμένει Διευθύνων Σύμβούλος της ARAG


ARAG Bilanz-Pressekonferenz 2014

Το διοικητικό συμβούλιο της ARAG SE, ανέθεσε για ακόμα πέντε χρόνια, με ισχύ από 4 Ιουλίου 2015, στον Δρ. Paul-Otto Fassbender (68) τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ως γνωστόν ο δρ. Paul-Otto Fassbender είναι επικεφαλής της επιχείρησης από τις 26 Φεβρουαρίου 2000.
“Ακόμη και για τον ενεργό μέτοχο που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των μετοχών, δεν είναι η παράταση αυτή μία αυτόματη διαδικασία. Οι μεγάλες στρατηγικές επιλογές που υπάρχουν σε μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση είναι ελκυστικές και απαιτητικές ταυτόχρονα. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εργάζομαι κατέχοντας αυτή τη θέση ” υπογραμμίζει ο Δρ Paul-Otto Fassbender.

Η ARAG SE – παλιά ARAG Allgemeine Rechtsschutzversicherungs AG – ως διαχειριστικά υπεύθυνη για τη χάραξη της στρατηγικής του Ομίλου, ηγείται της ασφαλιστικής επιχείρησης νομικής προστασίας, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο Όμιλος ARAG ανήκει εξ ολοκλήρου στην ιδιοκτησία της οικογένειας Fassbender, από την ίδρυσή της δηλαδή πριν από 80 περίπου χρόνια. Η ARAG είναι η μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην γερμανική ασφαλιστική αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Paul-Otto Fassbender Παραμένει Διευθύνων Σύμβούλος της ARAG! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bf-paul-otto-fassbender-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d%ce%bd%ce%bf%ce%bd/