Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Παράταση Εγγραφών & Open Day στο νέο Μάστερ ΕΙΑΣ-ALBA


insurancedaily-eias-logoΠρος διευκόλυνση των ενδιαφερομένων υποψηφίων, το ΕΙΑΣ παρατείνει την περίοδο εγγραφών μέχρι την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου, μεταθέτοντας για τις αρχές Μαίου 2014 το ξεκίνημα της νέας του συνεργασίας με το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, με την από κοινού δημιουργία ενός Master of Science (MSc) σε Insurance Risk Management(IRM), που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, από ώρα 18:00 έως 19:30, διοργανώνεται Ανοικτή Εκδήλωση (Open Day) για την παρουσίαση του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in Insurance Risk Management στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece (οδός Ξενίας 6-8, πλατεία Μαβίλη). Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αλλά και αρμόδια στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τη δομή και τις λεπτομέρειες του προγράμματος, το περιεχόμενο των μαθημάτων και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν από το ALBA Graduate Business School ο Πρύτανης Καθηγητής Νικόλαος Τραυλός και ο Αν. Πρύτανης Κώστας Αξαρλόγλου, ενώ από το ΕΙΑΣ θα μιλήσουν ο Πρόεδρος Αν. Καθηγητής Μιλτιάδης Νεκτάριος και ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου εδώ και πληροφορίες για το Πρόγραμμα εδώ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Παράταση Εγγραφών & Open Day στο νέο Μάστερ ΕΙΑΣ-ALBA! https://www.insurancedaily.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%cf%8e%ce%bd-open-day-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81-%ce%b5%ce%b9/