Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πειραιώς Μεσιτική – Νέος Γενικός Διευθυντής


Ο Νίκος Νανόπουλος ανέλαβε, στις 15/1/2008, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία του Ομίλου Πειραιώς «Πειραιώς Μεσίτες Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών Α.Ε.».

Η ένταξή του στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας αναμένεται να ενισχύσει τα επιχειρηματικά σχέδια του Ομίλου για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της ασφαλιστικής δραστηριότητας εντός αλλά και εκτός της Ελληνικής Τραπεζοασφαλιστικής Αγοράς.

Ο Ν. Νανόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός και ξεκίνησε την Ασφαλιστική του καριέρα το 1983. Έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος σημαντικών εταιρειών της αγοράς, Διευθυντής Μεγάλων Επιχειρήσεων της Ασφαλιστικής Εταιρείας Αστήρ, του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, Τεχνικός Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Interamerican, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Allianz.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πειραιώς Μεσιτική - Νέος Γενικός Διευθυντής! https://www.insurancedaily.gr/%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%8e%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8/