Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ποιος κρύβεται… πίσω από τον ΠΣΣΑΣ;


Έξι χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή κάθε ώρα. Πού πηγαίνουμε; Πώς μπορούμε να μάθουμε;

Αυτά είναι μερικά από τα υπαρξιακά ερωτήματα στα οποία προσπαθεί να βρει απαντήσεις, μέσω της πίστης, η εκκλησία της Αδελφότητας του Γολγοθά που βρίσκεται στην πόλη Emmaus της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Όμως μην ανησυχείτε, δεν πρέπει να πάτε στην Αμερική για να βρείτε τον πάστορα και ηγέτη της χριστιανικής αυτής αδελφότητας, Steve Feeley για να σας βοηθήσει να κερδίσετε την αιώνια ζωή.

Γι΄αυτό έχει φροντίσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας του να έρθετε σε επαφή με την Αδελφότητα του Γολγοθά. Μάλιστα, ο σύνδεσμος που σας παραπέμπει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αδελφότητας κρύβεται κυριολεκτικά πίσω από το λογότυπο του ΠΣΣΑΣ, αφήνοντας… τη φαντασία να δουλέψει.

Βέβαια, όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα της Αδελφότητας, η εκκλησία στην οποία λειτουργούσε ο πάστορας δεν λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2014, επομένως για όποιες απορίες έχετε για την μετά θάνατον ζωή μπορεί να σας βοηθήσει ο Steve Feeley, μέσω email!!!

Όπως θα καταλάβατε ο ΠΣΣΑΣ δεν προσπαθεί να στείλει διαμεσολαβητές στις ΗΠΑ για… εξομολόγηση. Απλά η ιστοσελίδα του έχει χτυπηθεί από ιντερνετικό ιό (adware), με αποτέλεσμα να εμφανίζει σύνδεσμο με την εν λόγω αδελφότητα. Καιρός είναι λοιπόν για μία ανανέωση της σελίδας… δε νομίζετε;

pssas

PSSAS1

calvary


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ποιος κρύβεται... πίσω από τον ΠΣΣΑΣ;! https://www.insurancedaily.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%ba%cf%81%cf%8d%ce%b2%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%83%cf%83%ce%b1%cf%83/