Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σήμερα το βράδυ οι
Βραβεύσεις Money Show ’08


Σήμερα το βράδυ στο «Χίλτον» πραγματοποιείται η 17η συνεχή Ετήσια Δημόσια Βράβευση των Κορυφαίων Ασφαλιστών της χώρας, καθώς και οι Ενέργειες ΕΚΕ της Ασφαλιστικής Αγοράς. Θα βραβευτούν οι πρώτοι Συνεργάτες της κάθε Εταιρείας που δήλωσαν συμμετοχή. Πρώτος Μεσίτης, Πράκτορας, Επιθεωρητής Πωλήσεων, Διευθυντής Καταστήματος, Βοηθός Διευθυντής Καταστήματος, Ομαδάρχης και Ασφαλιστής.

Το κεντρικό μήνυμα των Βραβεύσεων είναι «Η Ασφάλιση είναι Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» και ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις Αποζημιώσεις που καταβάλλει η Ασφαλιστική Αγορά κάθε χρόνο, οι οποίες ισοδυναμούν με το 50% του συνόλου των Ασφαλίστρων του Κλάδου Ζωής και το… 70% του συνόλου των Ασφαλίστρων του Κλάδου Ζημιών!

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Σ. Καλαφάτης θα απευθύνει χαιρετισμό, όπως και ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Φωκίων Μπράβος. Οι καθηγητές Γιώργος Αυλωνίτης, Δημήτρης Μπουραντάς, Πέτρος Μάλλιαρης και Θάνος Κουρεμένος θα συμμετέχουν στο Πάνελ με θέμα «Πρόληψη & Ασφάλιση σε Περιόδους Ύφεσης». Κύριος ομιλητής θα είναι ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP.

Οι βραβεύσεις θα κλείσουν με καθιστικό δείπνο. Η είσοδος είναι δωρεάν, ωστόσο οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σήμερα το βράδυ οι
Βραβεύσεις Money Show '08 ! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b4%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-money-show-08/