

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 2ο ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 17 Μαΐου 2014.
Και φέτος ο ανταγωνισμός ήταν έντονος για τις δεκαεννέα (19) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αγωνίστηκαν για τη νίκη και το φιλανθρωπικό φορέα της επιλογής τους.
Μετά από αρκετές αναμετρήσεις, νικήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας GENERALI η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη του φιλανθρωπικού σωματείου για την προστασία του παιδιού «Οι Φίλοι του Παιδιού».
Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της CROMAR, την τρίτη θέση η ομάδα της METLIFE και την τέταρτη η ομάδα της MATRIX Ins. & Reins. Brokers S.A.
Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που κατόρθωσαν να διακριθούν αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και φέτος στο τουρνουά. Επιπλέον, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους φίλους του που για ακόμα μια χρονιά ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.
Το τουρνουά υποστήριξαν :
““CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός και
“MATRIX Ins. & Reins. Brokers S.A.” – Χρυσός Χορηγός.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οι άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς μαγειρεύουν για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Ο ΣΕΣΑΕ προσφέρει στην κοινωνία την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Σεμινάριο στον ΣΕΣΑΕ για την αποτελεσματική επικοινωνία

Τους συνεργάτες της στη Βαρκελώνη "ταξίδεψε" η Generali

Generali: Κινητήριος δύναμη οι άνθρωποί της στην υψηλή αποδοτικότητα

Ο ασφαλιστικός κλάδος σήμερα και τα "κλειδιά" της ανάπτυξης

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς


















