Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σε Arag SE μετονομάζεται η Arag


H γερμανική εταιρεία Arag άλλαξε νομική μορφή και επωνυμία. Το νέο της όνομα είναι Arag SE, με το οποίο αποκτά τη μορφή της «Ευρωπαϊκής Εταιρείας» (Societeas Europaea – SE). Στη διοίκηση της εταιρείας δεν επήλθε καμία αλλαγή. Όπως και πριν, η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο. Τα μέλη του ΔΣ παραμένουν τα ίδια και έδρα της κεντρικής διοίκησης παραμένει το Ντίσελντορφ Γερμανίας.

Με τη μετατροπή της εταιρείας σε SE (Ευρωπαϊκή Εταιρεία) αλλάζει η δομή των θυγατρικών της εταιρειών, που μέχρι τέλους του 2012 θα μετατραπούν σε υποκαταστήματα. Η νέα δομή εξυπηρετεί τη συγκράτηση κεφαλαίων, την ενιαία δομή στις μηχανογραφικές εφαρμογές, τον ενιαίο σχεδιασμό προϊόντων – πωλήσεων – ζημιών, αλλά και το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του ομίλου.

Στη φάση αυτή και σαν συνεκτική ουσία των εταιρειών του ομίλου, μεγάλο ρόλο παίζουν τα Arag Essentials. Οι βασικές δηλ. εταιρικές αρχές και αξίες που έχουν αναδειχθεί ως το «όραμα» και ως «η εντολή» που έχουν όλοι – διοίκηση & προσωπικό – που συνοψίζονται στα παρακάτω: «Πρωτοποριακό Πνεύμα – Πειθαρχία – Εντιμότητα – Διορατικότητα – Ανοιχτό Πνεύμα – Δράση».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σε Arag SE μετονομάζεται η Arag! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%ce%b5-arag-se-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-arag/