Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Όλοι οι Διαμεσολαβητές στα θρανία… με Εξετάσεις.


examsΗ Επανεκπαίδευση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είναι γεγονός. Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Τεύχος Δεύτερο) 3350/12-12-2014 η απόφαση επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, σύμφωνα με την οποία πρέπει να συμπληρώνουν 75 ώρες εκπαίδευσης ανά 5 χρόνια, ισομερώς κατανεμημένες ανά έτος.

Όσοι έχουν αποκτήσει την άδεια από το 2012 και μετά, η πενταετία μετρά από τη στιγμή που πήραν την άδειά τους, ενώ για τους παλαιότερους η πενταετία υπολογίζεται από την στιγμή ισχύος του νόμου, δηλαδή από 12 Δεκεμβρίου 2014. Η επανεκπαίδευση θα γίνεται είτε μέσω σεμιναρίων με φυσική παρουσία ή με ηλεκτρονική παρακολούθηση και θα ολοκληρώνεται με “τεστ κατανόησης”.

Το  Εκπαιδευτικό Κέντρο της Morax Media θα συμμετάσχει ενεργά στην επαναπιστοποίησηόλων των κατηγοριών των Διαμεσολαβητών με τους πιο σύγχρονους τρόπους.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ.


2 Comments

2 Σχολια

  1. Ανδρούλης Παντελής

    Dec 18, 2014 at 10:11 PM

    Εκπαιδευση ; οκ καλο ακουγετε αλλα θα πηγαινει στην εκπαιδευση κ ο τραπεζικος υπαλληλος & ο λογιστης-ασφαλιστης ,κτηματομεσιτης-ασφαλστης ,μηχανικος αυτο/των-ασφαλιστης αλλα και το ANYTIME;;;μαλλον δε παιζουμε επι ισους ορους απλα ο μεσος ασφαλιστης δε θα χει με τι αλλο να ασχολειτε καθε λιγο και λιγακι ..Σεμιναρια ,ανανεωση αδειας ,σεμιναρια ασφαλιστικων ,Οικογενεια ,πελατες..και ποσα ακομα

  2. H εκπαίδευση και η πιστοποίηση ενός επαγγελματία αν μην τι άλλο αν του αρέσει η δουλειά του την αγαπάει όπως λέμε δεν γίνετε υποχρεωτικά αλλά εθελοντικά. Στην συγκεκριμένη εγκύκλιο βλέπω απλά να βγάζουν λεφτά τα διάφορα ινστιτούτα σεμιναρίων που θα δίνουν τις ώρες που παρακολούθησε κάποιος αν έχει παρακολουθήσει (πιστεύω ενοείτε ότι ενοώ). Από την άλλη συμφωνώ με τον κύριο Ανδρούλη πιο πάνω 100%. Ας μπουν επιτέλους για όλους κάποιοι κανόνες και όχι μόνο για εμάς τους αδύναμους σε σχέση με τράπεζες και direct. Στην τελική αφού δεν μπορούμε μόνοι μας να προστατευτούμε γιατί δεν υπάρχουν όργανα κτλ ας μας προστατεύσει μία ελληνική ασφαλιστική εταιρία και εμείς να την στηρίξουμε για ένα καλύτερο αύριο. Όσο και αν φαίνεται ουτοπικό αυτό βρείτε μία άλλη λύση.

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Όλοι οι Διαμεσολαβητές στα θρανία... με Εξετάσεις.! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82/