
Διευθυντής Marketing, Bancassurance και Λοιπών Συνεργασιών, στην Εθνική Ασφαλιστική, αναλαμβάνει ο Γιάννης Σηφάκης, μετακινούμενος από την ΑΤΕ Ασφαλιστική του Ομίλου της Τρ. Πειραιώς, στην οποία κατείχε την θέση του Διευθυντή Marketing & Εκπαίδευσης Δικτύων.
Ο Γιάννης Σηφάκης, είναι στέλεχος με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον Τραπεζικό, Ασφαλιστικό και Τραπεζοασφαλιστικό Marketing και τις Πωλήσεις ,έχει συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του Bancassurance, στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, υπήρξε μέλος του Management Team της ING Πειραιώς , όπου συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη των Τραπεζοασφαλιστικών εργασιών, μέσα από τα Τραπεζικά Δίκτυα, καθώς και στην καθιέρωση των προϊόντων Bancassurance στο portfolio των τραπεζικών προϊόντων, που προωθούνται από τραπεζικά καταστήματα.
Διετέλεσε Brand &Trade Marketing Manager της Nestle UK LTD στο Λονδίνο, Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων πιστωτικών καρτών της Citibank S.A, Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της winbank της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και Head of International Marketing & Επικοινωνίας του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση μελών του ΣΥΡΙΖΑ για Εθνική Ασφαλιστική – ΑΤΕ
















