Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε έμπειρο Στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς

logo Ευρωπαϊκή Πίστη

europaiki pisti eksoΣτην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε πρόσφατα ένα ακόμη έμπειρο στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς. Πρόκειται για τον κ. Χρήστο Γαληρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Καταστήματος με έδρα τη Λαμία και δραστηριότητα στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία.

Ο κ. Γαληρόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο, καθώς η ασφαλιστική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το έτος 1989. Στόχος της Εταιρείας, με τη συγκεκριμένη συνεργασία, είναι η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Εταιρείας στην Κεντρική Ελλάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πρώτο 3μηνο του 2015 έχουν προσχωρήσει στην Εταιρεία 192 νέοι συνεργάτες με το σύνολο των Ασφαλιστικών Συμβούλων που συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη να ανέρχεται πλέον στις 5.000.

Βασικά κριτήρια, μεταξύ άλλων, για την προσχώρηση στην Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ότι η εταιρεία είναι 100% Ελληνική, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό,με σταθερή Διοίκηση, φιλοσοφία, πολιτικές και αρχές,με αντίληψη service τόσο ως προς το δίκτυο πωλήσεων όσο και ως προς τους ασφαλισμένους και με ισχυρά οικονομικά μεγέθη.

Υπενθυμίζεται ότι η Εταιρεία, στη χρήση 2014, σημείωσε αύξηση όλων των οικονομικών της μεγεθών με τα προ φόρων κέρδη να διαμορφώνονται στα 15,1 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε έμπειρο Στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%bc%cf%80%ce%b5/