Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στην Πρώτη Θέση το Σκάφος με Χορηγό την Aigaion στον 47ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΤην πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος με τα «χρώματα» της ΑIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. στον 47ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6-9 Ιουνίου 2014.
Το σκάφος με χορηγό την ΑIGAION, διακρίθηκε στην κατηγορία ORC International, χάρη στις προσπάθειες και την τεχνική ικανότητα της ομάδας ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, με επικεφαλής τον κ. Παύλο Κούρκουλο.
Ο πρόεδρος της AIGAION κ. Νίκος Βελλιάδης δήλωσε ότι «η πρωτιά του σκάφους που στήριζε η ΑΙGAION μας έφερε μεγάλη χαρά. Σημειολογικά αντιστοιχεί και στην πρωτιά που έχει η εταιρεία μας στις ναυτασφαλίσεις, στην γνώση για τις ασφάλειες σκαφών και μεγάλων πλοίων και στην διαρκή μέριμνα να προσφέρει στην ελληνική αγορά ότι πιο σίγουρο, ασφαλές και άρτιο υπάρχει στην παγκόσμια ασφάλιση».

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΟ συγκεκριμένος ιστιοπλοϊκός αγώνας, είναι ένας από τους πιο ιστορικούς της χώρας μας, καθώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από το 1967, στην Άνδρο, ένα νησί με πλούσια ναυτική παράδοση. Η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. ως εταιρεία που αναπτύσσεται με επιτυχία στις ασφαλίσεις σκαφών και πρωτοστατεί στον κλάδο, στηρίζει τον αγώνα, αναγνωρίζει την συμβολή του στην διατήρηση της γνωστής παγκοσμίως σχέσης της Ελλάδας με την θάλασσα και την ναυτοσύνη, γι΄αυτό και συμμετείχε στους επίσημους χορηγούς της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους, αρκετές εφοπλιστικές οικογένειες της Άνδρου εμπιστεύονται στην AIGAION την ασφάλιση των πλοίων τους.
Σημειώνεται ότι η ΑΙGAION Ασφαλιστική Α.Ε. επιβεβαιώνει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις την αγάπη της για τη θάλασσα, στηρίζοντας προσπάθειες που καλλιεργούν και ενισχύουν το αθλητικό πνεύμα.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στην Πρώτη Θέση το Σκάφος με Χορηγό την Aigaion στον 47ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd/