Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο Ασφαλιστικό Marketing Δεκεμβρίου που Κυκλοφορεί


ΑΜ Δεκέμβριος 2014Με κεντρική συνέντευξη του κ. Νικόλαου Βελλιάδη, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Aigaion Ασφαλιστική κυκλοφόρησε το μηνιαίο περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing” τεύχος Δεκεμβρίου 2014.

Στο τεύχος αυτό, φιλοξενούνται επίσης, η ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Μαρίνας Νικολάου, CEO της Πειραιώς Πρακτορειακής & Τεχνική Διευθύντρια της Πειραιώς Ασφαλιστικών & Αντασφαλιστικών Εργασιών καθώς και συνέντευξη του Μιχάλη Βουρλίδη Managing Director της Minimar Μεσίτες Ασφαλειών.

Στις πρώτες σελίδες του περιοδικού θα βρείτε την άποψη του οικονομολόγου Νίκου Κλήμη με θέμα το Σκάνδαλο του Ομίλου “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ”: Πραγματικότητα ή Επιστημονικό Πείραμα; καθώς και την αποκλειστική δήλωση του Προέδρου του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου πάνω στο θέμα.

Στο κεντρικό αφιέρωμα, “Ελληνική Ναυτιλία & Ναυτασφαλίσεις”, θα βρείτε μια αναλυτική παρουσίαση αυτής της αγοράς για το πώς δουλεύει, για τη δομή της σε διεθνές επίπεδο καθώς και για τα τεράστια περιθώρια ανάπτυξης που παραμένουν ανεκμετάλλευτα.

Τέλος, εκτός των πλούσιων ρεπορτάζ, των στατιστικών και των μελετών σε θέματα επίκαιρου ενδιαφέροντος, το Ασφαλιστικό Marketing εγκαινιάζει σε αυτό το τεύχος τις επιμορφωτικές του σελίδες με τη νέα ανανεωμένη σειρά άρθρων μεταφρασμένα από το HBR τη LIMRA και το MDRT.

Καλή Ανάγνωση


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο Ασφαλιστικό Marketing Δεκεμβρίου που Κυκλοφορεί! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-marketing-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb/