ΥΓΕΙΑ

Στο Ιατρικό Περιστερίου το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα ασύρματο μηχάνημα υπερήχων TRILOGY

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝΤο Ιατρικό Περιστερίου λειτουργεί το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα ασύρματο μηχάνημα υπερήχων TRILOGY. Αντίστοιχα μηχανήματα λειτουργούν ήδη στη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Το νέο ασύρματο μηχάνημα υπερήχων TRILOGY, φέρνει την επανάσταση στη θεραπεία των αιμορροΐδων. Η θεραπεία των αιμορροΐδων γίνεται πλέον πολύ γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.

Η μέθοδος θεραπεύει τα τρία κύρια συμπτώματα της νόσου των αιμορροΐδων: αιμορραγία, κνησμό, πόνο, ενώ ταυτόχρονα:

  • Αποκαθιστά την πρόπτωση των αιμορροΐδων έξω από τον πρωκτό και ελαχιστοποιεί τον πόνο.
  • Δεν προκαλεί εκτομή ή ακρωτηριασμό των ιστών, αλλά ούτε και πληγή.
  • Οι ασθενείς έχουν γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία και στις καθημερινές δραστηριότητες άμεσα.
  • Δίνει τη δυνατότητα η αφαίρεση να γίνει και με τοπική αναισθησία όπου είναι εφικτό.

«Η νέα γενιά TRILOGY, συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου των υπερήχων (Doppler) με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας (Bluetooth)» τονίζει ο διαπρεπής χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής και Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Περιστερίου.

«Για τους ασθενείς», προσθέτει ο Δρ. Ξιάρχος, που έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από δύο χιλιάδες επεμβάσεις θεραπείας αιμορροΐδων με υπερήχους , «η μέθοδος προσφέρει μία ασφαλή και πιο ριζική θεραπεία σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους, με άμεση αποτελεσματικότητα και ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας ακόμα και του πιο προχωρημένου σταδίου!»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο Ιατρικό Περιστερίου το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα ασύρματο μηχάνημα υπερήχων TRILOGY! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc/