Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνέδριο
Mega Brokers SA


Δημοσιεύουμε μερικές φωτό και ορισμένα αποσπάσματα από το πρόσφατο Συνέδριο της Μεσιτικής Mega Brokers. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αναλύθηκαν τα παραγωγικά Αποτελέσματα της Εταιρείας, η σημερινή κατάσταση της Ασφαλιστικής Αγοράς και τέθηκαν οι στόχοι για τη μελλοντική πορεία της Εταιρείας. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας, η οποία θα κλείσει το 2009 με Παραγωγή σε μεικτά Ασφάλιστρα ύψους 30.000.000 ευρώ και ένα πανελλαδικό δίκτυο 300 Συνεργατών. Επίσης, αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές επενδύσεις της Εταιρείας στις νέες Τεχνολογίες , σε Ανθρώπινο Δυναμικό , αλλά και σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Τέλος, χαρακτήρισε την παρούσα κρίση ως ευκαιρία ανάδειξης των υγιών οικονομικά δυνάμεων στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και δήλωσε πεπεισμένος ότι η Mega Brokers θα είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers, Δημήτρης Σάμιαλης , αναφέρθηκε στη σημασία της αλλαγής του τρόπου αντιμετώπισης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην εξατομίκευσή της, λαμβάνοντας υπόψη τον ανθρώπινο παράγοντα και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το παραγωγικό στοιχείο.

Ο Διευθυντής του Κλάδου Ζωής της Mega Brokers, Νίκος Παναγιωτάκης, μίλησε για τη σημαντικότητα της Ανάπτυξης του Κλάδου Ζωής σε επίπεδο ανεξάρτητου Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, απαριθμώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχει η Mega Brokers έναντι του Ανταγωνισμού.

Η Προϊσταμένη Γενικών Κλάδων της Mega Brokers, Δήμητρα Τσακνιά, μίλησε για το μεγάλο ρυθμό Ανάπτυξης των Γενικών Κλάδων, πλην Αυτοκινήτου, στην εταιρεία. Επίσης, έκανε αναφορά στο προϊόν ασφάλισης ενυπόθηκων κατοικιών με μόνο 1,55 τοις χιλίοις, που ξεκίνησε πρόσφατα να προωθεί η Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ο Καθηγητής Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Αυλωνίτης, παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη συμπεριφορά των Καταναλωτών.

Μετά τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου ακολούθησε γεύμα με τη συνοδεία χορευτικού συγκροτήματος Latin μουσικής. Χρυσός χορηγός του συνεδρίου ήταν η Εθνική Ασφαλιστική.

Αργυροί χορηγοί ήταν οι: Ασφάλειες Μινέττα, Συνεταιριστική Ασφαλιστική, Groupama, Commercial Value και International Life. Χορηγός ήταν και η Chartis Greece. Επίσης, την οικονομική της στήριξη προσέφερε η EFG Eurolife.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ,

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.


Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση.

602Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνέδριο
Mega Brokers SA! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-mega-brokers-sa/