Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνεργασία Στρατηγικής Σημασίας Prime Insurance-ΙΑΣΩ General

ΙΑΣΩ GENERAL

ΙΑΣΩ GENERALΜια ακόμη σημαντική συνεργασία της ασφαλιστικής εταιρίας Prime Insurance ξεκινά. Αυτή τη φορά με τον Όμιλο ΙΑΣΩ, η οποία αφορά τη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL. Μέσω αυτής της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της Prime Insurance, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στην παραπάνω κλινική του Ομίλου.
Ο κ. Βασίλης Νιάρχος Υπεύθυνος Υγείας της Prime Insurance επεσήμανε: «στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και ειδικά με έναν από τους πλέον κορυφαίους Ομίλους που παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως το ΙΑΣΩ».
Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο Σύμβουλος Διοίκησης της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ GENERAL κ. Αντώνης Χονδρονίκος, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρεία Prime Insurance, η οποία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα διευρύνει τον αριθμό των ανθρώπων που καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υπηρεσίες του ΙΑΣΩ. Προσδοκούμε, μέσω της συνεργασίας αυτής να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασθενών μας».
Η Prime Insurance προσβλέπει πάντα σε ισχυρές συνεργασίες και στοχεύει στη διασφάλιση των καλύτερων και ποιοτικότερων παροχών για τους πελάτες της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεργασία Στρατηγικής Σημασίας Prime Insurance-ΙΑΣΩ General! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-prime-insurance-%ce%b9/