Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνεργασία της ARAG με τη ΣΧΗΜΑ Πρακτορειακή


aragΠρόσφατα υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας μεταξύ της ARAG – Νομική Προστασία με την Πρακτορειακή Εταιρεία ΣΧΗΜΑ AE. Με τη συνεργασία αυτή η ΣΧΗΜΑ θέτει στη διάθεση του Δικτύου της όλη την Γκάμα προϊόντων Νομικής Προστασίας της ARAG, από τα παραδοσιακά, κλασικά για το αυτοκίνητο, την οικογένεια, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις, τα σκάφη, τη μίσθωση και εκμίσθωση ακινήτων κ.λπ. μέχρι τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα για τις ειδικές ομάδες ασφάλισης όπως στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, υπάλληλοι ιδιωτικού & δημόσιου τομέα, ιατροί, νοσηλευτές, διαμεσολαβούντες κ.λπ., που η ARAG έχει διαμορφώσει αποκλειστικά για τις Ανάγκες τους.

Όπως αναφέρει η ARAG, “πλεονέκτημα της Συνεργασίας για το δίκτυο της ΣΧΗΜΑ, είναι η διάθεση των παραπάνω προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά διαμορφωμένες για τη περίσταση και κυρίως η εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών περιπτώσεων που εγγυάται η ARAG με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που διαθέτει. Όλα αυτά, μέσα στο απαραίτητο πλαίσιο ποιότητας, διαφάνειας και σοβαρότητας που το προφίλ των δύο Εταιρειών εξασφαλίζει”.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας, ο εκπρόσωπος της ARAG κ. Δημ. Τσεκούρας, δήλωσε ότι πιστεύει πως η ΣΧΗΜΑ, είναι από τις λίγες Εταιρείες διαμεσολάβησης που είναι προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα και ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του αύριο. Ο εκπρόσωπός της ΣΧΗΜΑ κ. Βασ. Βαβυλουσάκης τοποθετώντας στο κέντρο του ενδιαφέροντός τον πελάτη και συνεργάτη, δήλωσε πως με ιδιαίτερη χαρά διευρύνει την Συνεργασία με εξειδικευμένες και καταξιωμένες Εταιρείες στην αγορά, όπως η ARAG. Και οι δύο εξέφρασαν την ικανοποίηση και την αισιοδοξία τους για την επιτυχή έκβαση των προσδοκιών τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεργασία της ARAG με τη ΣΧΗΜΑ Πρακτορειακή! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-arag-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%87%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9/