Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνεργασία ARAG με το μεσίτη Ι. Οικονόμου

OIKONOMOU

OIKONOMOUΟ γνωστός μεσίτης των Αθηνών κ. Ιωάννης Οικονόμου και η ARAG SE υποκατάστημα Ελλάδος, συνεργάζονται στον κλάδο της Νομικής Προστασίας.

Ο έμπειρος και εξειδικευμένος μεσίτης με πολύχρονη και επιτυχημένη διείσδυση στον χώρο της Νομικής Προστασίας προσθέτει στην διαμεσολαβητική του φαρέτρα τα εξειδικευμένα, καινοτόμα και ξεκάθαρα προγράμματα της ARAG – χωρίς ψιλά γράμματα και σύγκρουση συμφερόντων – σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι καταναλωτές αντιλαμβάνονται τα πλεονεκτήματα του κλάδου αυτού.

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγοί, απλοί καταναλωτές, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ιατροί, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν την χρησιμότητα των καλύψεων μέσα από τα προγράμματα της ARAG – ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε μια οικονομική συγκυρία, που καθιστά την χρησιμότητα αυτή σχεδόν αναγκαιότητα.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεργασία ARAG με το μεσίτη Ι. Οικονόμου! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-arag-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%af%cf%84%ce%b7-%ce%b9-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85/