Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σύσσωμη η Ασφαλιστική Αγορά στην Εκδήλωση Βραβεύσεων της Mega Brokers


megaΓια 15η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Εκδήλωση Βραβεύσεων της Mega Brokers S.A. στις 09 Μαρτίου 2013 στο κέντρο διασκέδασης “Fever”. Μια Εκδήλωση που έχει γίνει πλέον Θεσμός τόσο στο χώρο της διαμεσολάβησης όσο και της ασφαλιστικής Αγοράς. Στην Εκδήλωση που άνοιξε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και η Διοίκηση της εταιρείας παρευρέθηκαν στελέχη των ασφαλιστικών Εταιρειών και απηύθυναν χαιρετισμό μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ανδρέας Βασιλείου, ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη ΑΕΓΑ, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου και Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής, κ. Δημήτριος Ζορμπάς, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ της AIG, κ. Παύλος Κανελλόπουλος, ο Αν. Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, το Μέλος του ΔΣ & Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Ergo, κ. Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου, ο Εμπορικός Διευθυντής της Αιγαίον, κ. Ευάγγελος Δρόσος, ο Εμπορικός Διευθυντής της Prime, κ. Σεραφείμ Αίσωπος, ο Αν. Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Φυσικών Δικτύων της Interamerican, κ. Κωνσταντίνος Βακίδης, ο Σύμβουλος Αναπτύξεως της Οριζών, κ. Χρήστος Κατσάκος, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interasco, κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Υδρογείου, κ. Γεώργιος Ταμπακάκης, o Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων Ελεύθερου Δικτύου της Groupama Φοίνιξ, κ. Δημήτριος Διβανής, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Αγροτική, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής Ανάπτυξης και Υποστήριξης Δικτύων της International Life, κ. Μιχάλης Τάτσης, η Brokers and Non Tied Agents Manager της ΑΧΑ, κ. Ναταλία Γιαννιού, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της Ατλαντικής, κ. Τέλης Μπάρδης, και ο Υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου της Δύναμις, κ. Κίμων Ευσταθόπουλος. Επίσης, παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των Σωματείων όπως ο κ. Γεώργιος Καραβίας, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, ο κ. Δημήτριος Γαβαλάκης, Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ, η κ. Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος ΕΑΔΕ, ο κ. Ιωάννης Ρεκλείτης, Πρόεδρος του ΕΕΑ καθώς και εκπρόσωποι όλου του Κλαδικού Τύπου.

Mega Brokers BravefseisΣτην Εκδήλωση βραβεύτηκαν οι καλύτεροι συνεργάτες της Mega Brokers S.A. για το έτος 2012 για όλους του Κλάδους Ασφάλισης. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Mega Brokers S.A. βράβευσε για το σπουδαίο Έργο του το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Τη δωρεά παρέλαβε εκ μέρους του Οργανισμού ο Πάτερ Αντώνιος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έγινε Πρόταση από τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της Mega Brokers S.A. κ. Χατζηθεοδοσίου, για μια κοινή ανοιχτή συνάντηση διαμεσολαβούντων, ασφαλιστικών εταιρειών και ΔΕΙΑ υπό την αιγίδα του ΕΕΑ για να συζητηθούν όλα τα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς, η οποία μάλιστα φάνηκε να έγινε αποδεκτή από τον κ. Σαρρηγεωργίου.

Στο site της Mega Brokers S.A. (www.megabroker.gr) μπορείτε να δείτε τα βίντεο της εκδήλωσης καθώς και φωτογραφικό υλικό.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σύσσωμη η Ασφαλιστική Αγορά στην Εκδήλωση Βραβεύσεων της Mega Brokers! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%83%cf%89%ce%bc%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae/