Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τα Lloyd’s, η Καινοτομία και οι Ανάγκες των Πελατών


Mark Weil Διευθύνων Σύμβουλος Marsh UK

Η Ασφαλιστική Αγορά των Lloyd’s του Λονδίνου πρέπει να συνεχίσει να καινοτομεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών και να διασφαλίσει τις ροές των κεφαλαίων στην αγορά, δήλωσε ο Mark Weil, Διευθύνων Σύμβουλος της Marsh UK & Ireland.

Απευθυνόμενος σε εκπροσώπους των Lloyd’s σε διάλεξη Ασφαλιστικού Ινστιτούτου του Λονδίνου, την Τρίτη, στην Παλαιά Βιβλιοθήκη των Lloyd’s, ο κ. Weil είπε ότι ο ασφαλιστικός κλάδος θα πρέπει να εστιάσει κατά κύριο λόγο στην εξυπηρέτηση πελατών και όχι στα προϊόντα-υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Αγορά πρέπει να βεβαιωθεί ότι όντως δημιουργεί προστιθέμενη αξία και ότι η Ασφάλιση πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ένας μηχανισμός για την εξομάλυνση των ταμειακών ροών για τους μεγαλύτερους πελάτες, δήλωσε ο κ. Weil.

Η ασφαλιστική βιομηχανία πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που αφορούν στην αξιοπιστία της. Τις “κακές γλώσσες” που προσπαθούν να αποδείξουν τη λάθος αντίληψη, που υποστηρίζεται από ορισμένους, ότι οι Ασφαλιστικές Εταιρίες επιδιώκουν την αποφυγή καταβολής έγκυρων απαιτήσεων.

Ο κ. Weil, ο οποίος εντάχθηκε στη Marsh λίγο πριν από ένα χρόνο, μετά από μια καριέρα στον τραπεζικό τομέα, είπε ότι η ασφαλιστική βιομηχανία πρέπει να αποδείξει την αξία της στους πελάτες της. Σημείωσε επίσης, ότι η καινοτομία είναι απαραίτητη προκειμένου η ασφάλιση να ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις των ανωτάτων στελεχών (C-suits).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τα Lloyd's, η Καινοτομία και οι Ανάγκες των Πελατών! https://www.insurancedaily.gr/%cf%84%ce%b1-lloyds-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1/