Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Την προσοχή σας παρακαλώ!


kraughΟι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν αν έχουν ή δεν έχουν την πλήρη προσοχή σας. Μπορεί να νομίζετε ότι μπορείτε να υποκριθείτε -αλλά να είμαστε ειλικρινείς: Δεν μπορείτε. Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή μιλάνε στο τηλέφωνο, μπορούν να ξεγελάσουν τον συνομιλητή τους, ότι τάχα μου ενδιαφέρονται, έχοντας το μυαλό τους πραγματικά κάπου αλλού. Αλλά πιστέψτε με, ξέρουν. Σας προδίδουν οι απαντήσεις σας!

Ξέρω, ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο από εξωτερικούς παράγοντες που αποσπούν τη προσοχή σας. Το να ακούς είναι “δώρο”. Αυτό ακριβώς πρέπει να είναι το σημείο της υπεροχής σας. Έχοντας την προσοχή σας εστιασμένη στον συνομιλητή σας δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα του – επενδύοντας στη μεταξύ σας σχέση. Η ικανότητα να ακούτε πρέπει να σας καθορίσει και να σας διαφοροποιήσει, σε έναν κόσμο γεμάτο από ανθρώπους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ακούσουν.

Ξέρω ότι είστε απασχολημένοι. Αν δε θέλετε να χάνετε ούτε λεπτό από το χρόνο σας, τότε προσπαθείστε να είναι είστε τουλάχιστον επικεντρωμένοι και αποτελεσματικοί τη στιγμή της επικοινωνίας, τίποτα δε πρέπει να σας αποσπά την προσοχή. Η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους επιτυγχάνεται όταν δείχνετε πραγματικό ενδιαφέρον. Το να δώσετε σε κάποιον την πλήρη προσοχή σας, εστιάζοντας με ηρεμία στα προβλήματα του είναι ένα εξαιρετικό δώρο φροντίδας, σε έναν κόσμο πολύ απασχολημένο και αδιάφορο.

Ελεύθερη Μετάφραση: Νίκος Μωράκης

Πηγή: lifehealthpro


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Την προσοχή σας παρακαλώ!! https://www.insurancedaily.gr/%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8e/