ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤτΕ: Σε 10 χρόνια αυξάνεται η περίοδος εκκαθάρισης των τραπεζών


daneiaΤα σχέδια στρατηγικής των υπό εκκαθάριση τραπεζών ενέκρινε η Τράπεζα της Ελλάδος, αυξάνοντας τη χρονική διάρκεια ρύθμισης από πέντε σε δέκα χρόνια, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικαίωμα ρύθμισης δανείων 31.000 αγροτών με ιδιαίτερα επωφελείς όρους. 

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει τα ακόλουθα:

“Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων, η Τράπεζα της Ελλάδος ενέκρινε, μετά από διαβούλευση με τους εκκαθαριστές, τα σχέδια στρατηγικής των υπό εκκαθάριση τραπεζών για το 2015.

Με την απόφαση αυτή, δίνεται η δυνατότητα – σε όλες τις εκκαθαρίσεις – αύξησης της χρονικής διάρκειας της ρύθμισης από πέντε σε δέκα χρόνια.

Ειδικά για τους δανειολήπτες της Αγροτικής Τράπεζας, παρέχεται το δικαίωμα ρύθμισης δανείων 31.000 αγροτών, με ιδιαίτερα επωφελείς όρους”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΤτΕ: Σε 10 χρόνια αυξάνεται η περίοδος εκκαθάρισης των τραπεζών! https://www.insurancedaily.gr/%cf%84%cf%84%ce%b5-%cf%83%ce%b5-10-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%ba/