Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Tο Аgency της MetLife ψηλά για 5η συνεχή χρονιά

Ζερβουδάκης

Μία ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε και βρίσκει το Agency της МetLife να καταγράφει σημαντική αύξηση τόσο σε νέες πωλήσεις όσο και σε συνολικό κύκλο εργασιών σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Σε μία δύσκολη περίοδο για την χώρα, κατά την οποία πολίτες και επιχειρήσεις συνεχίζουν να δοκιμάζονται, το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της MetLife αποδεικνύει με τις δεξιότητες του, τον επαγγελματισμό του, τη σωστή προετοιμασία, την προσαρμοστικότητα και την ετοιμότητα που επέδειξε στην κατανόηση των νέων αναγκών των πελατών, ότι διαθέτει τη διαχρονική συνταγή της επιτυχίας.

Ο συνολικός κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 6,3%, σε σχέση με το 2016, αποτέλεσμα αφενός της συνεχούς αύξησης στις νέες πωλήσεις και αφετέρου της περαιτέρω βελτίωσης στους δείκτες ανανεωσιμότητας του χαρτοφυλακίου.

Ο Επικεφαλής Face2Face Distribution και Employee Benefits της MetLife, Γιώργος Ζερβουδάκης, απευθυνόμενος στους ανθρώπους του Agency αναφορικά με τις επιδόσεις τους το 2017 καταλήγει: «Για 5η διαδοχική χρονιά, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας και βεβαίως τους στόχους μας, κατακτώντας νέα υψηλά, σε όλα σχεδόν τα επιμέρους πεδία της δραστηριότητας μας. Προγραμματίζουμε υπεύθυνα, δεν αποπροσανατολιζόμαστε, υλοποιούμε συντεταγμένα. Σας συγχαίρω για τη συνέπεια! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Tο Аgency της MetLife ψηλά για 5η συνεχή χρονιά! https://www.insurancedaily.gr/%d0%b0gency-tis-metlife-psila-gia-5i-synechi-chronia/