
Το 1 δις δολάρια θα ξεπεράσουν σύμφωνα με το Insurancejournal οι αποζημιώσεις από την πιο πολύνεκρη ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την επίθεση που πραγματοποίησε ο St. Paddock την 1η Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας που σκότωσε 58 ανθρώπους και τραυμάτισε 500 σε συναυλία.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά media ο Πάντοκ επέφερε τον πιο θανατηφόρο μαζικό πυροβολισμό στο σύγχρονο ιστορικό των ΗΠΑ αυξανοντας κατά πολύ το λογαριασμό για τις ασφαλιστικές εταιρείες που ήδη έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες αποζημιώσεις από τα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα.
Η βιομηχανία μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια για τη σφαγή του Λας Βέγκας, λένε τα στελέχη της ασφάλισης. Οι πράξεις ενός 64χρονου σε φεστιβάλ country music τον περασμένο μήνα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου Mandalay Bay, είχαν ως αποτέλεσμα πολλαπλές αγωγές. Τα θύματα κατηγόρησαν το ξενοδοχείο και τον ιδιοκτήτη του, MGM Resorts International, και τον υποστηρικτή της συναυλίας Live Nation Entertainment Inc., ότι δεν κατάφεραν να προστατεύσουν τους ανθρώπους στην εκδήλωση.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
H ψυχολογία στην πώληση και η διαχείριση της άρνησης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG


















