Ασφαλιστικές Ειδήσεις

100% επιτυχία για τους συνεργάτες της MetLife Alico στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών


MetLife AlicoΜε ποσοστό επιτυχίας 100% συμμετείχαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της MetLife Alico στις τελευταίες εξετάσεις Πιστοποίησης Επιπέδου Α’ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Τράπεζας της Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου 2013. Στις εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά 45 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εταιρείας, 25 από την Αθήνα και 20 από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι έλαβαν την εν λόγω πιστοποίηση χάρις στις ικανότητες και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, αλλά και στην ποιοτική και άρτια εκπαιδευτική υποστήριξη που τους παρέχεται από τη MetLife Alico.

Αντίστοιχα, 100% επιτυχία σημείωσαν και οι 30 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της MetLife Alico που συμμετείχαν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επιπέδου Δ’ της Τράπεζας της Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκαν επίσης στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουνίου 2013.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της MetLife Alico, από το 2002, όταν και πιστοποιήθηκε, σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία στις εξετάσεις διαμεσολαβητών, με ποσοστά που αγγίζουν πολλές φορές το 100%. Τα υψηλά αυτά ποσοστά αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό και το υψηλό επίπεδο των υποψήφιων συνεργατών της Εταιρείας, καθώς και το υποστηρικτικό και το άριστα οργανωμένο πλαίσιο εκπαίδευσης και υποστήριξης που διαθέτει η MetLife Alico για την προετοιμασία και τη συμμετοχή των συνεργατών της στις εξετάσεις.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
100% επιτυχία για τους συνεργάτες της MetLife Alico στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών! https://www.insurancedaily.gr/100-epituxia-gia-tous-sunergates-tis-metlife-alico-s/