Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Prem Watsa, επικεφαλής της Fairfax: Υπάρχουν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα


watsa - tsipras

Με αυτήν τη δήλωση, σφραγίστηκε η συνάντηση στην Αθήνα, μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τους επικεφαλής 10 κορυφαίων διεθνών funds.

Ο Prem Watsa, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, δήλωσε ακόμη ότι είχε μια πολύ γόνιμη συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, η οποία επικεντρώθηκε στην οικονομία της χώρας και τις επικείμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Εξέφρασε, δε, την αισιοδοξία του για το μακροπρόθεσμο ρόλο της Ελλάδας μέσα στη ζώνη του ευρώ και επιβεβαίωσε τη στήριξη του Ομίλου στις προοπτικές της χώρας.

Πρόσθεσε ακόμη ότι, «Η Fairfax διακρίνει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, με δεδομένο ότι οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις θα εφαρμόζονται με συνέπεια και μέσα σε ένα περιβάλλον κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας. Είμαστε μακροπρόθεσμοι επενδυτές αξίας με ισχυρή πίστη στις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, όχι μόνο μέσω της συμμετοχής μας στη Eurobank, την οποία και αυξήσαμε με την πρόσφατη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, και των επενδύσεών μας στην Grivalia, την Praktiker και άλλες εταιρείες, αλλά επιπλέον με την εξαγορά της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife, μπαίνοντας έτσι σε έναν κλάδο όπου έχουμε μεγάλη εμπειρία και βλέπουμε σπουδαία προοπτική».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Prem Watsa, επικεφαλής της Fairfax: Υπάρχουν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα! https://www.insurancedaily.gr/108564-2/