ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

116 ιδιοκτήτες κατοικιών αποζημιώνονται με 754.861 ευρώ για το σεισμό 3-4 Μαρτίου 2021

116 ιδιοκτήτες κατοικιών που είχαν ασφαλισμένη την περιουσία τους θα αποζημιωθούν με το ποσό των 754.861 ευρώ για το σεισμό που σημειώθηκε στις 3-4 Μαρτίου 2021 στη Θεσσαλία και ιδιαίτερα στις περιοχές του Τυρνάβου, της Λάρισας και των Τρικάλων. της Βίκυς Γερασίμου Η αρχική πρόβλεψη για τις αποζημιώσεις ήταν συνολικά 1,7 εκατ. €, ωστόσο μετά [...]

Sofos Insurance
116 ιδιοκτήτες κατοικιών αποζημιώνονται με 754.861 ευρώ για το σεισμό 3-4 Μαρτίου 2021

116 ιδιοκτήτες κατοικιών που είχαν ασφαλισμένη την περιουσία τους θα αποζημιωθούν με το ποσό των 754.861 ευρώ για το σεισμό που σημειώθηκε στις 3-4 Μαρτίου 2021 στη Θεσσαλία και ιδιαίτερα στις περιοχές του Τυρνάβου, της Λάρισας και των Τρικάλων.

της Βίκυς Γερασίμου

Η αρχική πρόβλεψη για τις αποζημιώσεις ήταν συνολικά 1,7 εκατ. €, ωστόσο μετά τις απαλλαγές που υπάρχουν στα ασφαλιστήρια συμβόλαια ανήλθαν σε 0,75 εκατ. ευρώ και η μέση αποζημίωση σε 6.507 ευρώ.

Ο σεισμός χτύπησε κυρίως την περιοχή της Λάρισας όπου είχαμε και ζημιές στις 87 από τις 116 ασφαλισμένες κατοικίες.

Περίπου σε 90 υπολογίζονται στην περιοχή και οι δικαιούχοι του επιδόματος του υπουργείου Εσωτερικών που ανέρχεται σε 600-1.200 ευρώ. Εν συνεχεία στα Τρίκαλα καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κατοικίες, στην Καρδίτσα σε 6 κατοικίες, στην Κοζάνη σε 2 και στις λοιπές περιοχές σε 2 σπίτια.

Στη Λάρισα είναι και το 72,1% των αποζημιώσεων που κατέβαλαν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τα σπίτια που έπαθαν ζημιές.


Συνολικά σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Κοζάνη υπάρχουν 8.287 ασφαλισμένες κατοικίες για το ποσό των 817 εκατομμυρίων ευρώ. Η αποζημίωση επί των συνολικών ασφαλισμένων κεφαλαίων ανέρχεται σε 0,92%.

 

Designia
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα