Ασφαλιστικές Ειδήσεις

140 άνθρωποι από 7 περιφέρειες έτρεξαν στον Αγώνα δρόμου 3 χλμ. ERGO


Τα τελευταία 3 χρόνια, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας πραγματοποιείται και ένας άλλος αγώνας που διαφέρει από τους υπόλοιπους. Αυτός του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. ERGO.

του Νίκου Μωράκη

Τι διαφορετικό έχει αυτός ο αγώνας; Η οργάνωσή του. Η πανελλαδική συμμετοχή και το γεγονός ότι είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που τρέχει όλο το χρόνο από τον ΣΕΓΑΣ και των χορηγών του όπως η ERGO. Ο αγώνας δρόμου 3 χλμ. ERGO είναι η αυλαία των αγώνων δρόμου RUN Greece που γίνονται κάθε χρόνο σε 7 περιφέρειες της Ελλάδας. Αθλητές έμπειροι και μη τρέχουν σε Θεσσαλία, Κρήτη, Δυτική Μακεδονία, Περιφέρεια Ηπείρου, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Δυτική Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο με τους 20 πρώτους σε κάθε αγώνισμα να κερδίζουν το Golden ticket που τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή τους στον τελικό της Αθήνας.  

Η ομάδα της ERGO. Από τη φωτογραφία απουσιάζουν οι Μαρκέλλα Τσουρουγιάνη & Κατερίνα Καρανάσου

H ERGO Ασφαλιστική τους εξασφαλίζει την ασφάλισή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως επίσης τα έξοδα διανομής τους, τα αεροπορικά τους εισιτήρια αλλά και τη μεταφορά τους από και προς την ERGO Marathon EXPO για να προμηθευτούν τα απαραίτητα. Μια τεράστια προσπάθεια από πλευράς της Ασφαλιστικής καθώς είναι ένα project που τρέχει παράλληλα μέσα στη χρονιά και απαιτεί οργάνωση και συντονισμό. Μια προσπάθεια που αναγνωρίζεται από τους συμμετέχοντες καθώς σε συνομιλία που είχα μαζί τους μου μίλησαν με ενθουσιασμό για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία από πλευράς της Ασφαλιστικής όπως και της τυπικότητάς τους σε όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης. 

Διαβάστε επίσης: Εγκαίνια και Συνέντευξη Τύπου στην ERGO Marathon Expo

Από την πλευρά του, ο Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, στην ομιλία του στο επίσημο δείπνο των αθλητών πριν τον τελικό δήλωσε μεταξύ άλλων:   

“Είναι και για εμάς πολύ μεγάλη χαρά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ERGO στηρίζει αυτή την εξαιρετική διοργάνωση. Φέτος χαίρομαι που βλέπω και πολλά καινούργια πρόσωπα κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια το ενδιαφέρον μεγάλωσε. Εμείς από την πλευρά μας σαν ERGO στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια που γίνεται με δυναμισμό προκειμένου να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο που είναι μια εξαιρετική εμπειρία για τους συμμετέχοντες. Από τη δική μου πλευρά επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου καθώς όχι μόνο σήμερα αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα με τη βοήθειά τους καταφέραμε να οργανώσουμε αυτήν τη γιορτή”. 

Παρών στο δείπνο ήταν και ο 1ος Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Αθανάσιος Ράπτης, ο οποίος και σε επαφή που είχαμε μαζί του αλλά και από το βήμα θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του εκ μέρους τόσο του προεδρείου του ΣΕΓΑΣ αλλά και του Δ.Σ. στην ERGO Ασφαλιστική που όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «έχουν αγκαλιάσει με τόσο αγάπη αυτό το θεσμό. Χωρίς τη δική τους βοήθεια ίσως να μην ήμασταν απόψε εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, φίλε Στάθη, σε εσένα προσωπικά καις τους συνεργάτες σου που ο καθένας ξεχωριστά γύρισε την Ελλάδα, έδωσε τα εισιτήρια σε αυτές τις ωραίες, μικρές αλλά ζεστές γιορτές. Μας δίνετε και εμάς δύναμη να συνεχίσουμε».  

από αριστερά: o Στάθης Τσαούσης με τον Αθανάσιο Ράπτη.

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
140 άνθρωποι από 7 περιφέρειες έτρεξαν στον Αγώνα δρόμου 3 χλμ. ERGO! https://www.insurancedaily.gr/140-anthropoi-apo-7-perifereies-etrexan-st/