Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

162 πλαστά συμβόλαια αυτοκινήτου “έπιασαν” στην Μεσσηνία


Την υπόθεση 162 πλαστών συμβολαίων οχημάτων εξιχνίασε η αστυνομία της Καλαμάτας, συλλαμβάνοντας για πλαστογραφία και απάτη μία 45χρονη Ελληνίδα. Όπως υπολογίζεται από την εγκληματική της δράση η 45χρονη είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -45.000- ευρώ.

Στην έρευνα που έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι η φερόμενη ως υπεύθυνη ενεργούσε με συγκεκριμένη μεθοδολογία, εξαπατούσε άτομα- ιδιοκτήτες οχημάτων, παραθέτοντας τους ψευδή στοιχεία ως αληθή.

Πιο συγκεκριμένα χορηγούσε σε ιδιοκτήτες οχημάτων, πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων και παραλαμβάνοντας το αντίτιμο αυτών, αποκόμιζε παράνομο περιουσιακό όφελος. Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι η 45χρονη, κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Μάιο του 2018, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, είχε διαπράξει συνολικά εκατόν εξήντα δύο (162) περιπτώσεις πλαστογραφίας και απατών, αποκομίζοντας από την εγκληματική της δράση παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις -45.000- ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία της, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πλήθος πλαστών ασφαλιστηρίων συμβολαίων και άλλων εγγράφων. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής της σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
162 πλαστά συμβόλαια αυτοκινήτου “έπιασαν” στην Μεσσηνία! https://www.insurancedaily.gr/162-plasta-symvolea-aftokinitou-epiasan-stin-messinia/