Ασφαλιστικές Ειδήσεις

2 συλλόγους ετοιμάζουν οι Ενεργοί Ασφαλιστές


Την έναρξη διαδικασιών για τη δημιουργία 2 συλλόγων από τους Ενεργούς Ασφαλιστές που θα ασχοληθούν με τα προβλήματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και με τα προβλήματα που ταλανίζουν τους καταναλωτές, ανακοίνωσαν οι Ενεργοί Ασφαλιστές σε δελτίο τύπου που έχουν δημοσιεύσει στο facebook.

Η ομάδα των Ενεργών Ασφαλιστών την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης συναντήθηκε στο Central Park Καλλιθέας. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου “η συνάντηση είχε σαν σκοπό την επικοινωνία και τη γνωριμία με φυσική παρουσία, πέρα από τη διαδικτυακή, που ούτως ή άλλως είναι καθημερινή. Δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση με καφέ, σε ένα πολύ θερμό και εγκάρδιο κλίμα, με σύμμαχο τον καλό καιρό και το εξαιρετικό περιβάλλον που μας φιλοξένησε.

Σκοπός και των δύο συλλόγων, είναι η η μελέτη, προστασία και προαγωγή των ηθικών, οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, καθώς και η ανάπτυξη του πνεύματος της συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, στο πλαίσιο πάντοτε του καθολικού και εθνικού συμφέροντος της χώρας. Οι ενέργειες έχουν ήδη αρχίσει και, ως ενεργή συλλογικότητα, περιμένουμε γνώμες, σχόλια, προτάσεις και παρατηρήσεις από όλους όσους έχουν μεράκι και πάθος για το θεσμό.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ενεργοί ασφαλιστές από όλες τις βαθμίδες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ενώ ιδιαίτερη τιμή με την παρουσία τους, έδωσαν ο διακεκριμένος νομικός, κύριος Κυριακόπουλος, καθώς και ο κύριος Λεβετσoβίτης, τέως Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Οι βάσεις για ένα ισχυρό οικοδόμημα τέθηκαν. Ελπίζουμε ότι σε αυτήν τη νέα μας προσπάθεια, θα μας αγκαλιάσετε και θα μας υποστηρίξετε, ώστε η φωνή των Ενεργών Ασφαλιστών, να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται. Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όσους θα ήθελαν να παρευρεθούν, άλλα δεν τα κατάφεραν”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
2 συλλόγους ετοιμάζουν οι Ενεργοί Ασφαλιστές! https://www.insurancedaily.gr/2-syllogous-etimazoun-energi-asfalistes/