Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

20ο Συνέδριο του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού Δικαίου Τροχαίων Ατυχημάτων


Στις 3 & 4 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Grand Hyatt», θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, το 20ο Συνέδριο του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού Δικαίου Τροχαίων Ατυχημάτων (IETL), με τίτλο: «20th European Traffic Law Days 2019».

Πρόκειται για μια διεθνή εκδήλωση που θα συγκεντρώσει περισσότερους από 200 συνέδρους, νομικούς, ασφαλιστές και διακανονιστές ζημιών ατυχημάτων αυτοκινήτων από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και χώρες εκτός Ε.Ε.

Το IETL είναι ένας διεθνής οργανισμός που επιδιώκει την ανάδειξη των θεμάτων των διασυνοριακών τροχαίων ατυχημάτων με σκοπό τη διαμόρφωση πολιτικών και την επιρροή των νομοθετικών εξελίξεων.

Το Συνέδριο του IETL, το οποίο είναι το πλέον εξειδικευμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα θέματα των διεθνών τροχαίων, πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα της Ευρώπης και είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του IETL https://www.eutrafficlaw.com/.

Για την εγγραφή στο Συνέδριο διατίθεται φόρμα συμμετοχής ειδική για τους συμμετέχοντες από την ελληνική ασφαλιστική αγορά, στο σύνδεσμο www.ietl.conrego.com και με την εισαγωγή του κωδικού GR2019ETLD.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 20 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
20ο Συνέδριο του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού Δικαίου Τροχαίων Ατυχημάτων! https://www.insurancedaily.gr/20o-synedrio-toy-institoytoy-eyropaiko/