Ασφαλιστικές Ειδήσεις

210 Χλμ. Έτρεξαν για Καλό Σκοπό οι Επισκέπτες στο Περίπτερο της ERGO


0324

Επιτυγχάνοντας νέο ρεκόρ για φέτος, η διοργάνωση από τον ΣΕΓΑΣ φιλοξένησε 35.000 δρομείς και έναν εντυπωσιακό αριθμό θεατών και εθελοντών, οι οποίοι έσπευσαν να ζήσουν από κοντά ένα θεσμό με παγκόσμιο κύρος και ανεκτίμητη ιστορική και συναισθηματική αξία, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

H ERGO, Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός χορηγός της Marathon Expo, προσέφερε τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, προστατεύοντάς τους από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με μήνυμα το:

“Ανθρώπων ERGO”

έδωσε δυναμικό παρών, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευσή της να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στην προώθηση ενός άλλου τρόπου ζωής με υψηλές αξίες, όπως η υγεία.

ERGO Marathon Expo

Η εταιρία, αναδεικνύοντας τη σημασία της κοινωνικής υπευθυνότητας και προσφοράς, συνεισέφερε στην οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS. Το ποσό συγκεντρώθηκε με τη συμμετοχή 950 “δρομέων”, οι οποίοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρίας τις ημέρες της έκθεσης και τρέχοντας για 2’ λεπτά στους διαδρόμους γυμναστικής συμπλήρωσαν 5 φορές τη διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, στο σύνολο 210 χιλιόμετρα. Για κάθε ολοκληρωμένη διαδρομή η ERGO προσέφερε 420 € στα Παιδικά Χωριά SOS.

ERGO Marathon

Επιπλέον, το περίπτερο της εταιρίας κατά τη διάρκεια της ERGO Marathon Expo, αλλά και την ημέρα του Αγώνα, φιλοξένησε πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους που έπαιξαν στο επιδαπέδιο φιδάκι ακολουθώντας τη διαδρομή του Μαραθωνίου, φωτογραφήθηκαν μέσα σε τεράστιες σαπουνόφουσκες, ενώ όλοι έλαβαν αναμνηστικά δώρα από τη συμμετοχή τους στα δρώμενα της εταιρίας.

Η ERGO, δεν έλειψε ούτε από το αγωνιστικό κομμάτι του 32ου Μαραθωνίου Αθηνών και, εμπνεόμενη από τα ιδανικά του Αγώνα και αναγνωρίζοντας την αξία του, συμμετείχε ενεργά με τη δική της Running Team, η οποία αποτελείτο από εργαζόμενους και συνεργάτες.

Μέλη της ERGO Running Team συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες, ακόμα και στα 42 χλμ. της αυθεντικής διαδρομής και όλοι βίωσαν τη χαρά του τερματισμού στο Παναθηναϊκό στάδιο δίνοντας πνοή στο Ανθρώπων ERGO. Συνάδελφοί τους τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθειά τους, καθώς επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρίας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο και εκεί είχαν την ευκαιρία να τους χειροκροτήσουν λίγο πριν τον τερματισμό και να τους συγχαρούν από κοντά.

Μέλη της ERGO Running Team


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
210 Χλμ. Έτρεξαν για Καλό Σκοπό οι Επισκέπτες στο Περίπτερο της ERGO! https://www.insurancedaily.gr/210-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%8c%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c-%ce%bf%ce%b9/