Ασφαλιστικές Ειδήσεις

23η Ετήσια Βράβευση ΕΚΕ & Κορυφαίων Ασφαλιστών “Φίλιππος Μωράκης”


money show-mesa

Ένας από τους μακροβιότερους θεσμούς της ασφαλιστικής μας αγοράς είναι τα βραβεία των Κορυφαίων Ασφαλιστών και των Ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που θεσμοθετήθηκαν από τον αείμνηστο Φίλιππο Μωράκη και απονέμονται κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show.

Οι 23ες βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο Hilton και θα παρευρεθεί, κυριολεκτικά, όλη η ασφαλιστική αγορά.

Πριν τις βραβεύσεις, τρεις αξιόλογοι ομιλητές θα αναφερθούν στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, στην αξία της εκπαίδευσης και στις σύγχρονες μορφές των ενεργειών ΕΚΕ.

Βραβευόμενοι, οι κορυφαίοι διαμεσολαβητές των ασφαλιστικών εταιρειών που συμμετέχουν, σε όλες τις κατηγορίες, από τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο μέχρι τον Επιθεωρητή Πωλήσεων και βέβαια για τους κορυφαίους Μεσίτη και Πράκτορα και τον Πρώτο Ασφαλιστή Νέας Γενιάς. Θα απονεμηθούν επίσης, ειδικά βραβεία σε δύο στελέχη της αγοράς που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των Ασφαλιστών.

Ξεχωριστές στιγμές της φετινής εκδήλωσης θα αποτελέσουν, αφενός η παρουσίαση μιας πραγματικής περίπτωσης που αναδεικνύει την αξία της ασφάλισης και δικαιώνει το ρόλο του Διαμεσολαβητή και αφετέρου η βράβευση ενός ενεργού Ασφαλιστή, για τις συνεχείς του επιτυχίες, την πολύπλευρη προσφορά του και την πολύχρονη συμμετοχή του στα κοινά.

Χορηγοί της Βραδιάς: ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, Allianz, ERGO, International Life.

Ειδικός Χορηγός: Κτήμα Θεοδωρακάκου

Υπό την Αιγίδα: Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών & Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος

*Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο δείπνο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με Προσκλήσεις.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    Dec 16, 2014 at 8:27 PM

    Αγαπητοί,

    σας εύχομαι κάθε επιτυχία.

    https://www.insuranceforum.gr/viewtopic.php?f=39&t=6254

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
23η Ετήσια Βράβευση ΕΚΕ & Κορυφαίων Ασφαλιστών "Φίλιππος Μωράκης"! https://www.insurancedaily.gr/23%ce%b5%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84/