Ασφάλιση για Φυσικές Καταστροφές

25 με 40 δις οι ασφαλισμένες ζημιές από τον φονικό τυφώνα Dorian


Ασφαλιστικές αποζημιώσεις 25 δισ. δολαρίων αφήνει στο πέρασμα του ο φονικός τυφώνας Dorian που έπληξε τις Μπαχάμες. Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν ανακοινώσει επίσημα 7 νεκρούς, ωστόσο αναμένουν τις επόμενες μέρες να βρουν και άλλα θύματα. Ο πρωθυπουργός Χάμπερτ Μίνις, ανέφερε ότι η περιοχή είναι αντιμέτωπη με έναν τυφώνα που δεν έχει ξαναδει στην ιστορία της.

πρωθυπουργός για τους ασφαλιστές, σύμφωνα με τους αναλυτές της UBS Group AG, ο οποίος θα καταστήσει την πιο δαπανηρή φυσική καταστροφή για τη βιομηχανία από το 2017, δήλωσε ο Ουριάνε Ντόριαν, ​​που σήμερα καταστρέφει τις Μπαχάμες.

Οι ασφαλισμένες ζημιές μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 40 δισεκατομμύρια δολαρίων, ανάλογα με το ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της καταιγίδας στις ανατολικές ακτές της Φλόριντα. Ο τυφώνας Dorian είναι η ισχυρότερη καταιγίδα που έχει καταγραφεί στον Ατλαντικό μετά από τον τυφώνα που σημειώθηκε στον εορτασμό του Labor Day το 1935 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η τελευταία φυσική καταστροφή που προκάλεσε ζημιές άνω των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων ήταν ο τυφώνας Μαρία πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με τη Munich Re, η οποία συγκεντρώνει και τις μεγαλύτερες ζημιές.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
25 με 40 δις οι ασφαλισμένες ζημιές από τον φονικό τυφώνα Dorian! https://www.insurancedaily.gr/25-me-40-dis-oi-asfalismenes-zimies-apo-ton/