Ασφαλιστικές Ειδήσεις

26 Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές στο MDRT στο Miami


Οι 26 Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές θα παρευρεθούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο του MDRT, που θα διεξαχθεί στο Miami της Florida στην Αμερική 9-12 Ιουνίου 2019, μαζι με τους καλύτερους συναδέλφους τους απο 60 χώρες με 15.000 συμμετέχοντες .

Οι Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές που θα συμμετέχουν στο Ετήσιο συνέδριο είναι: Βελόνα Σπυριδούλα , Γαιτατζή Ειρήνη, Γουργούλη Θεοδώρα, Δαρζέντας Λουκάς, Επιτροπάκη Σταυρούλα, Ζερβουδάκη Σοφία, Καλοκαιρινός Κωνσταντίνος, Καραΐσκος Παναγιώτης, Καστανάκης Κωνσταντίνος, Κολοκυθά Ορσαλία, Κρητικός Παύλος, Λελεδάκης Παναγιώτης, Μαρκουίζος Κάρολος, Μπελντέκου Ζωή, Νικολάου Μαρία, Παπαμιχαήλ Μιχαήλ, Σαββαπετράκης Πέτρος, Σακελλαρίου Ευάγγελος, Τελίδης Περικλής, Τουρνατζής Λουκάς, Χαραλαμπίδου Κατερίνα, Χατζάκης Γιάννης, Χατζηθεοδοσίου Αναστάσιος, Χατζηστεφάνου Κυριάκος, Χατζόγλου Αθανάσιος, Ψυχουντάκη Στέλλα.

Μια ιδιαίτερη τιμή επιφυλάχθηκε φέτος στην κα Σπυριδούλα Βελόνα , μετά απο πρόσκληση του MDRT , να είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας , στην τελετή έναρξης.

Αναγνωρίζοντας την μακρόχρονη συμμετοχή της στον θεσμό του MDRT , η επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2018-2019 , την συγχαίρει για αυτή την διάκριση της και της υποσχόμαστε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο Ετήσιο Συνέδριο , θα είμαστε μαζί της για να γιορτάσουμε την παρουσία της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
26 Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές στο MDRT στο Miami! https://www.insurancedaily.gr/26-ellinides-kai-ellines-asfalistes-sto/