Ασφαλιστικές Ειδήσεις

30 αυτόνομα taxi της Didi στους δρόμους της Σαγκάης


Η χρήση των οχημάτων χωρίς οδηγό είναι πολύ πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε. Μετά την Uber και ο κινεζικός κολοσσός Didi Chuxing σχεδιάζει να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί 30 αυτόνομα οχήματα στην Σαγκάη και ελπίζει   να επεκτείνει τα σχέδια του εκτός της Κίνας έως το 2021. Αυτό που η ασφαλιστική αγορά έχει να επιλύσει είναι το κόστος ασφάλισης με βάση τα νέα δεδομενα. Πρόσφατο παράδειγμα είναι η κίνηση της Tesla να προσφέρει πέρα από τα οχήματα και την ασφάλιση, η οποία ήταν πολύ ακριβή για τους ιδιοκτήτες.

Οι επιβάτες μπορούν να πάνε στον προορισμό τους χρησιμοποιώντας ένα από τα αυτόνομα οχήματα της εταιρείας χρησιμοποιώντας ειδική εφαρμογή και όλες οι διαδρομές γίνονται χωρίς να καταβάλλεται αντίτιμο.

Η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επικέγουν αν θέλουν να πάνε στον προορισμό τους με ένα συμβατικό όχημα ή με ένα αυτόνομο αναφέρει ο επικεφαλής της Didi στην τεχνολογί Zhang Bo.

Πηγή: Reuters


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
30 αυτόνομα taxi της Didi στους δρόμους της Σαγκάης! https://www.insurancedaily.gr/30-aytonoma-taxi-tis-didi-apo-ayrio-stoys-dromoy/