Ασφαλιστικές Ειδήσεις

4 σενάρια για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Εθνική Ασφαλιστική,Open House

Τέσσερα είναι τα σενάρια για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του id.gr η οποιαδήποτε παράταση πέραν της 31/12/2018 για την επίτευξη συμφωνίας απαιτεί πρώτα έγκριση από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Comp) ενώ την ίδια στιγμή η κατεύθυνση που δίνεται από το ΤΧΣ είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες βάσει του υπάρχοντος χρονοδιαγράμματος.

της Βίκυς Γερασίμου

4 πιθανά σενάρια:

1.Η εταιρεία να καταλήξει στην Gongbao: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιθανότητες για αυτή την εξέλιξη είναι λίγες, με δεδομένο ότι χρονικά η προσφορά “βρίσκεται στο τραπέζι” εδώ και μήνες χωρίς μέχρι σήμερα να έχει γίνει αποδεκτή από την τράπεζα

2.IPO: Αν και πολλοί τάσσονται υπέρ της εξέλιξης αυτής, το μεγαλύτερο ζήτημα που εν προκειμένω προκύπτει είναι ότι ο χρόνος που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί είναι πολύς. Ταυτόχρονα και το οικονομικό κλίμα δεν ευνοεί τις εισαγωγές στο χρηματιστήριο.

3. Να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός και να γίνει νέος: Στην περίπτωση αυτή υφίσταται η δυσκολία της έγκρισης από την Digi Comp για παράταση του χρόνου.

4. Απευθείας συμφωνία: Σύμφωνα με πηγές υπάρχει και άλλο ένα ενδεχόμενο, να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός, χωρίς να γίνει νέος και να εκδηλωθεί ενδιαφέρον, ακόμα και από νέο επενδυτή που μέχρι τώρα δεν έχει συμμετάσχει διαγωνιστικά. Στην περίπτωση αυτή βέβαια η τράπεζα θα πρέπει να εξασφαλίσει προσφορά υψηλότερη τουλάχιστον κατά 1 ευρώ. Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η εξέλιξη αυτή συζητιέται και πώς δεν αποκλείεται -στο βαθμό που θα οδηγηθεί εκεί η τράπεζα- να υπάρξει και προσφορά από κοινοπρακτικό σχήμα με την εμπλοκή επενδυτών από διαφορετικές χώρες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
4 σενάρια για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ασφαλιστικής! https://www.insurancedaily.gr/4-senaria-gia-tin-epomeni-mera-tis-ethnikis-asfalistikis/