Ασφαλιστικές Ειδήσεις

400 επαγγελματίες της Ασφαλιστικής αγοράς στην εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ


sesae 2015 ετήσια εκδήλωση ΣΕΣΑΕ

από αριστερά οι κκ Άγγελος Μπεφών, Ιωάννης Βασιλάτος, Πάνος Δημητρίου, Ερρίκος Μοάτσος

Με απόλυτη επιτυχία σφραγίστηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του εκδήλωση που είχε αναβληθεί λόγω των πολιτικοοικονομικών εξελίξεων του καλοκαιριού.

Την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου,  400 και πλέον επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς –  o Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε., στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου – είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να περάσουν μία όμορφη βραδιά σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα στο χώρο του Residence στο Island.

Όπως πάντα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά σοβαρά θέματα που απασχολούν την αγορά σε μια ατμόσφαιρα που αναδεικνύει τη δύναμη, τις ευκαιρίες και τα κοινά της αγοράς.

SESAE 2015 v εκδήλωση ΣΕΣΑΕ 2015

από αριστερά οι κκ. Άγγελος Μπεφών, Θεώδορος Κοκκάλας, Ερρίκος Μοάτσος, Μιχάλης Τάτσης

Επιπλέον, τη βραδιά αυτή – όπως και σε κάθε δράση του – o ΣΕΣΑΕ στήριξε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες προσφέροντας τα εδέσματα που απέμειναν στο «Μπορούμε !».. Το «Μπορούμε !» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων του Συνδέσμου που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις, προωθεί την ενημέρωση και το διάλογο στα θέματα που σχετίζονται με την Ιδιωτική Ασφάλιση και προσφέρει πλατφόρμα δικτύωσης και σύσφιξης σχέσεων των μελών του. (Διαβάστε εδώ άρθρο του Insurancedaily για την εκδήλωση της ΣΕΣΑΕ)

Την εκδήλωση στήριξαν  :

“CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός,

“MATRIX BROKERS  S.A.” – Χρυσός Χορηγός,

“AIG”, “AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”, “ΕΘΝΙΚΗ”, “INTERASCO”, “INTER PARTNER ASSISTANCE” –  Ασημένιοι Χορηγοί,

“ERGO”, “HDI-GERLING” –  Μεγάλοι Χορηγοί,

“ΑΟΝ BENFIELD” – Χορηγός

“ATRADIUS” – Υποστηρικτής.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
400 επαγγελματίες της Ασφαλιστικής αγοράς στην εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ! https://www.insurancedaily.gr/400-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81/