Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

5+1 λόγοι για να εμπιστευτείς την Affidea

Αffidea

Οι διαγνωστικές εξετάσεις είναι από τις πιο άμεσες υπηρεσίες μέσα σε ένα συμβόλαιο υγείας. Είναι η πρώτη χρήση που πιθανώς θα κάνει ο Ασφαλισμένος μετά τη σύναψη του συμβολαίου του και αντικατοπτρίζουν την εικόνα της ασφαλιστικής εταιρείας. Τα διαγνωστικά κέντρα… θα μπορούσαμε να πούμε, λειτουργούν ως η προέκταση των Ασφαλιστικών Εταιρειών.

του Νίκου Μωράκη 

Και πως δεν θα μπορούσαν να λειτουργούν κατ’ αυτό τον τρόπο από τη στιγμή που το μοντέλο πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέσω ασφαλιστηρίων συμβολαίων αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική. Ένα μοντέλο όπου Ασφαλιστικές εταιρείες, διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτικά ιδρύματα συνεργάζονται αρμονικά με απώτερο σκοπό να εξυπηρετήσουν τους Ασφαλισμένους.

Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα των διαγνωστικών εξετάσεων είναι η Affidea Ευρωιατρική. Η ελληνική θυγατρική εταιρεία της Affidea, που ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το 2005, με στόχο την είσοδό της στην ιδιωτική αγορά των διαγνωστικών εργαστηρίων απεικόνισης και βιοπαθολογίας. Με επενδύσεις τόσο σε υποδομές (πανελλαδικό δίκτυο) όσο και σε εξαγορές (Η Affidea εξαγόρασε τα διαγνωστικά κέντρα του ΥΓΕΙΑ) έχει καταφέρει να διευρύνει την παρουσία της και τη δυναμική της στην Ελληνική Αγορά στοχεύοντας στην αξιοπρεπή πρόσβαση του Έλληνα σε υπηρεσίες υγείας.

Affidea

Ο Θ. Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea με τον Ν. Μωράκη

Γιατί όμως κανείς να εμπιστευτεί την Affidea Ευρωιατρική; Παρακάτω σας παραθέτουμε 5+1 λόγους για τους οποίους τα διαγνωστικά κέντρα της, κάνουν τη διαφορά:

  • Μέλος του μεγαλύτερου Ομίλου στις υπηρεσίες διαγνωστικών εξετάσεων στην Ευρώπη (Η Affidea έχει παρουσία σε 16 χώρες)
  • Τεχνολογία αιχμής (Οι χαμηλότερες δόσεις ακτινοβολίας στις εξετάσεις απεικονιστικού τομέα με τελευταίας γενιάς ιατρικό εξοπλισμό)
  • Ιατρική τεχνογνωσία (μειωμένοι χρόνοι εξέτασης, μειωμένοι χρόνοι αναμονής αποτελεσμάτων & αξιόπιστα αποτελέσματα)
  • Συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες (δείτε εδώ)
  • Πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων & συνεργαζόμενων ιατρών (δείτε εδώ)
  • Bonus: Φιλικό περιβάλλον υψηλής άνεσης & αισθητικής με άμεση εξυπηρέτηση και πελατοκεντρικό χαρακτήρα. Στα εργαστήρια της Affidea δεν θα νιώσεις ποτέ ξένος!

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + sixteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
5+1 λόγοι για να εμπιστευτείς την Affidea! https://www.insurancedaily.gr/51-logi-gia-na-ebisteftis-tin-affidea-evroiatriki/