Ασφαλιστικές Ειδήσεις

6ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας: ERGO ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα

ERGO

Η ERGO υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός τον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής. Με σύμμαχο τον καλό καιρό περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας και η ΕRGO ήταν εκεί ως Μεγάλος Χορηγός για να παράσχει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες και να προστατεύσει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Η Εταιρεία είχε έντονη παρουσία τόσο στην αφετηρία όσο και κατά μήκος όλης της αγωνιστικής διαδρομής με μεγάλη ομάδα εμψυχωτών που ενθάρρυνε και υποστήριζε όλους τους δρομείς σε κάθε τους βήμα, μέχρι τον τερματισμό. Παράλληλα, έδωσε δυναμικό “παρών” και στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης με τη μεγαλύτερη ERGO Running Team που είχε ποτέ. “Μαζί σε κάθε βήμα” ήταν το μήνυμα της Εταιρείας προς τα 205 μέλη της ομάδας που αποτελείτο από εργαζόμενους, συνεργάτες, ακόμη και ασφαλισμένους της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

ERGO

Στιγμιότυπο από την απονομή μεταλλίων στις τρεις πρώτες δρομείς του Ημιμαραθωνίου. Δεξιά ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης και αριστερά ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος

Η ERGO, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ ενισχύει το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Όπως επεσήμανε κατά την απονομή των μεταλλίων στους πρώτους ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης: “Στην ERGO, στηρίζοντας τη διεξαγωγή και του Ημιμαραθωνίου, αποδεικνύουμε έμπρακτα την πίστη μας στις αξίες του αθλητισμού, στη συλλογικότητα και στο ευ αγωνίζεσθαι. Κυρίως, όμως, εκφράζουμε και επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν. Σε αυτούς που θέτουν φιλόδοξους στόχους και με διάρκεια. Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να κατανοούμε τις ανάγκες τους, να μοιραζόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, να τους στηρίζουμε σε κάθε προσωπικό τους αγώνα. Να είμαστε μαζί τους σε κάθε βήμα, με συνέπεια και συνέχεια”.

ERGO

Ομαδική φωτογραφία με τον CEO των εταιριών ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική κ. Θεόδωρο Κοκκάλα

Μετά τον τερματισμό, όλη η “ομάδα ERGO”, δρομείς και εμψυχωτές, παρουσία στελεχών της διοίκησης, συναντήθηκε για χαλάρωση και “διατροφική αποσυμπίεση” σε ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο, όπου ο CEO των εταιρειών ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική κ. Θεόδωρος Κοκκάλας συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους ενώ τους απένειμε ως ενθύμιο προσωποποιημένο το μετάλλιο του αγώνα.

 

ERGO


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
6ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας: ERGO ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα! https://www.insurancedaily.gr/6os-imimarathonios-tis-athinas-ergo-o-megalos-chorigos-tou-agona/