Ασφαλιστικές Ειδήσεις

700 νήπια ασφαλίζει η ΑΤΕ Ασφαλιστική στο δήμο Ηρακλείου Αττικής


Με ασφαλιστικό πρόγραμμα ατυχημάτων καλύπτονται τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ηρακλείου Αττικής. Σύμφωνα με την Χρυσούλα Αγγελοπούλου, πρόεδρο του νομικού προσώπου που ανήκουν οι παιδικοί σταθμοί (Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Μέριμνας) πρόκειται για την κάλυψη περίπου 700 παιδιών προσχολικής ηλικίας για ατυχήματα κατά την παραμονή τους στους σταθμούς αλλά και μία ώρα πριν την προσέλευσή τους καθώς και μία ώρα μετά την αποχώρησή τους από το σταθμό.

της Βίκυς Γερασίμου

Την ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών έχει αναλάβει η ΑΤΕ Ασφαλιστική, μέλος του ομίλου ERGΟ, στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας. Το πρόγραμμα στην ουσία παρέχει μία επιπλέον εξασφάλιση στα παιδιά και συμβάλλει ώστε οι γονείς να μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο άμεσα και πιο εύκολα οποιοδήποτε απρόοπτο ατύχημα, τόσο την ώρα του σχολείου όσο και κατά την ώρα που πηγαίνουν τα παιδιά ή αποχωρούν από τους σταθμούς.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Ηρακλειώτη ασφαλιστή, Σάκη Γαλανάκο, και την ΑΤΕ Ασφαλιστική που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την υλοποίηση ακόμα μίας συνεργασίας που προστατεύει τις οικογένειες της πόλης. Στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προσφέρουμε υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των παιδιών ανά πάσα στιγμή. Με αυτήν την κίνηση, καλύπτουμε ακόμα και το πιο ακραίο σενάριο, προκειμένου οι γονείς να στέλνουν ακόμα πιο ήσυχοι τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας», σχολιάζει η κα Αγγελοπούλου.

asfalisi-pedikon-stathmon-2Είναι αναμφίβολα από τις κινήσεις – τόσο από την πλευρά της ΑΤΕ και της ERGO, που παρέχει αφιλοκερδώς για τα παιδιά το πρόγραμμα, όσο και από την πλευρά του δήμου και του νομικού προσώπου που διεκπεραίωσε όλο το διαδικαστικό κομμάτι- που αξίζουν να προβάλλονται καθώς αφορούν το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, τα παιδιά.

Θυμίζουμε ότι ανάλογη κίνηση (δείτε σχετικό άρθρο του insurancedaily.gr) -σε διαφορετική βάση- είχε γίνει στο δήμο Νάουσας.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμος ασφάλισε 4.700 παιδιά βρεφονηπιακών σταθμών και σχολείων με δαπάνη του δήμου.

Αναμφίβολα δύο διαφορετικές αλλά -ευκταίο- προς μίμηση κινήσεις.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
700 νήπια ασφαλίζει η ΑΤΕ Ασφαλιστική στο δήμο Ηρακλείου Αττικής! https://www.insurancedaily.gr/700-nipia-asfalizi-i-ate-asfalistiki-sto-dimo-irakliou-attikis/