Ασφαλιστικές Ειδήσεις

10 Ασφαλιστικές εταιρείες συμμετέχουν στα Insurance Awards 2019


Οι συμμετοχές έκλεισαν! Οι κορυφαίοι συνεργάτες κάθε Ασφαλιστικής εταιρείας που συμμετέχει ανά κατηγορία “εντοπίστηκαν” και οι βραβεύσεις δρομολογήθηκαν. 

Στις 12 Ιουνίου στον πολυχώρο balux prive θα δώσουν το παρών πάνω από 250 στελέχη και κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές της αγοράς μας για να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και φυσικά να χειροκροτήσουν εκείνες και εκείνους που για το έτος 2018 διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Τόσο βάσει ποσοτικών χαρακτηριστικών όσο και ποιοτικών.  

Μια γιορτή για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση – αναγνώρισης της υπεραξίας που προσφέρει

Τα Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης” σκοπό έχουν να ενώσουν την αγορά μας. Να δημιουργήσουν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και να προάγουν το έργο της παραδοσιακής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης σε μια εποχή που τα εναλλακτικά δίκτυα πωλήσεων κερδίζουν έδαφος.

Τα βραβεία των Insurance awards «Φίλιππος Μωράκης» είναι μια αναγνώριση -από έναν τρίτο, ανεξάρτητο οργανισμό, στην προκειμένη περίπτωση ένα «κλαδικό περιοδικό »- των στόχων που έχουν ολοκληρώσει οι διαμεσολαβητές. Μια πιστοποίηση της ποιότητας τους και του επαγγελματισμού τους. 

Φέτος στα βραβεία συμμετέχουν με τους συνεργάτες τους οι Ασφαλιστικές εταιρείες ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, Interamerican, Allianz, ERGO, Groupama, Ευρωπαϊκή Πίστη, Eurolife ERB, CNP, ARAG & Δύναμις Ασφαλιστική ενώ υποστηρίζουν την διοργάνωση με τις αιγίδες τους τόσο η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) όσο και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ). 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η affidea, ο όμιλος Ευρωκλινικής και ο όμιλος ΙΑΣΩ, υποστηρικτής η CARGLASS και χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ & το naftemporiki.gr.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η MORAX MEDIA η οποία εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing και διατηρεί τα online news sites www.insurancedaily.gr & www.csrindex.gr


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
10 Ασφαλιστικές εταιρείες συμμετέχουν στα Insurance Awards 2019! https://www.insurancedaily.gr/9-asfalistikes-etaireies-symmetechoyn-2/