
Μετά από τις 26 Μαρτίου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα εκκινήσει και πάλι τις διασταυρώσεις αρχείων προκειμένου να εντοπίσει τους ανασφάλιστους οδηγούς και να ακολουθηθεί η διαδικασία επιβολής προστίμων.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η ανεξάρτητη αρχή προχωρώντας στην τελευταία ενημέρωση των πολιτών, καθώς από εδώ και πέρα οι έλεγχοι θα διενεργούνται χωρίς να προηγείται πληροφόρηση.
Ειδικότερα όπως αναφέρεται “μετά το πέρας 30 ημερών από την έκδοση Πληροφοριακού Οδηγού, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα διενεργήσει την επόμενη ηλεκτρονική διασταύρωση, σε ημερομηνία που δεν θα ανακοινωθεί εκ των προτέρων. Εφεξής, τηρώντας τις απαιτήσεις του νόμου 4141/2013, θα διενεργεί τουλάχιστον δυο ηλεκτρονικές διασταυρώσεις κάθε έτος, σε ημερομηνίες που επίσης δεν θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων”.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Μείωση της εισφοράς των ασφαλιστικών υπέρ του ΕΚ

Σε κρατική ψηφιακή εφαρμογή θα δηλώνονται απευθείας τα τροχαία

Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας

Anytime: Το αύριο της ασφάλισης, σήμερα

Πάνω οι τιμές οχημάτων, κάτω τα ασφάλιστρα

Αποζημιώσεις οχημάτων: Από 342 εκατ. ευρώ έφτασαν τα 604 εκατ. ευρώ σε μία 10ετία

Ημερίδα στο EEA στις 10/11: Ο Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

















