ΕΚΕ

Affidea: Ολοκληρωμένο Πακέτο Εξετάσεων για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Η Υγεία στη Σχέση σας είναι και δικό μας Θέμα!

Affidea

Αυτό είναι το μήνυμα της νέας καμπάνιας της Affidea για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η οποία σχεδιάστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας. Η ενέργεια του Ομίλου στόχο έχει να συμβάλει, μέσα από τη γνώση και την εξέταση, μικροί και μεγάλοι να αισθάνονται πιο σίγουροι, να νιώθουν πιο δυνατοί και να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σεξουαλική τους ζωή.

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές για την σεξουαλική υγεία εξετάσεις και συγκεκριμένα Anti HAV (Ηπατίτιδα Α), Anti HCV (Ηπατίτιδα C), Αυστραλιανό Αντιγόνο (Ηπατίτιδα Β) και HIV στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει από τις 31 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για όσους επικοινωνήσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν απευθείας στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea πανελλαδικά.

Ο όμιλος Affidea, πάντα πιστός στο όραμα και στις αξίες του, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις εξετάσεις σε προνομιακή τιμή, στο πλαίσιο της Εταιρικής του Κοινωνικής Ευθύνης.

Affidea


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Affidea: Ολοκληρωμένο Πακέτο Εξετάσεων για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα! https://www.insurancedaily.gr/affidea-olokliromeno-paketo-exetaseon-gia-sexoualikos-metadidomena-nosimata/